FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB va disputa două amicale de top: cu PAOK Salonic şi Anderlecht + Alte meciuri tari ale echipelor românești

FCSB va disputa doar două partide de verificare în cantonamentul din Olanda, dar ambele de top: cu PAOK Salonic şi Anderlecht
FCSB va disputa doar două partide de verificare în cantonamentul din Olanda, dar ambele de top: cu PAOK Salonic şi Anderlecht

Articol de , - Publicat vineri, 23 iunie 2023 18:08 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 19:28

Vicecampioana României va pleca, săptămâna viitoare, într-un cantonament de 11 zile în Olanda, în localitatea Apeldoorn, unde roș-albaștrii au mai fost și în trecut. FCSB va ajunge acolo marți, pe 27 iunie, și se va întoarce în țară pe 7 iulie, cu o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 1.

În stagiul din Olanda, FCSB va susține și două amicale, iar adversarele sunt echipe cu nume important în fotbalul de pe continent. Prima partidă de verificare antamată deja de 10 zile e cea cu PAOK Salonic, care va avea loc pe 5 iulie.

Gruparea pregătită de Răzvan Lucescu se va afla și ea în pregătire în Olanda. PAOK e una dintre formațiile peste care FCSB ar putea da în play-off-ul de Conference League, cu condiția ca ambele să ajungă până acolo.

Duelul dintre FCSB și PAOK se va juca de la ora 19:30 și până în prezent nicio televiziune din România n-a anunțat că va transmite live acest joc. Chiar în aceeași zi, 5 iulie, și Mircea Lucescu va fi adversar al unei alte echipe românești de mare tradiție: în Austria, la Klagenfurt, se va disputa amicalul dintre Dinamo și Dinamo Kiev.

Revedere cu Anderlecht

Al doilea meci de verificare antamat de FCSB va fi cu Anderlecht, echipă pe care trupa antrenată de Mihai Pintilii a întâlnit-o în grupele Conference League în toamna trecută. Au rezultat două remize: 0-0 la București și 2-2 la Bruxelles.

Belgienii au terminat pe locul 2, s-au calificat în primăvară, unde au trecut de Ludogoreț. În optimile de finală au dat peste Villarreal, pe care Anderlecht a eliminat-o, după 1-1 acasă și 1-0 în Spania. Parcursul european foarte bun s-a oprit în "sferturi": unde AZ a scos-o din joc după o "dublă" dramatică, decisă în urma loviturilor de departajare.

În schimb, în campionat, Anderlecht a dezamăgit crunt. A terminat abia pe locul 11, n-a prins nici măcar play-off-ul de Conference League și a terminat competiția încă de la jumătatea lui aprilie. Amicalul dintre FCSB și Anderlecht se va disputa sâmbătă, 1 iulie, ora și locul urmând să fie stabilite ulterior.

Amicalele tari ale echipelor românești în această vară

  • 22 iunie Sepsi - Ferencvaros 0-1
  • 24 iunie U Cluj - Slovan Bratislava
  • 29 iunie Farul - Pogon Szczecin 
     U Cluj - Maccabi Haifa
  • 1 iulie FCSB - Anderlecht
  • 4 iulie Petrolul - Panathinaikos
  • 5 iulie FCSB - PAOK Salonic 
    Dinamo - Dinamo Kiev 
    Rapid - Slovan Bratislava 
    U Cluj - Rakow
Prima reacție de la FRF, după ce Becali a anunțat o „revoluție”: „Știm cum gândesc conducătorii din Liga 1”
fcsb
Prima reacție de la FRF, după ce Becali a anunțat o „revoluție”: „Știm cum gândesc conducătorii din Liga 1”
Încă un transfer și Becali își face pofta! FCSB se transformă: cum arată formula de Europa și cea de Liga 1 + 3 vedete pierd echipa de bază
FCSB
Încă un transfer și Becali își face pofta! FCSB se transformă: cum arată formula de Europa și cea de Liga 1 + 3 vedete pierd echipa de bază

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
imgb
imgb  •  24 Iunie 2023, 02:58

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea ....La ficisibi e antrenor Chamburlanis ala ...Pintilii ii tzine doar de 6 !...Voi chiar avetzi atestat de jurnalisti ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează