FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 21:00 DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - DINAMO // Cad recordurile!? 2 serii excelente ale steliștilor pot fi oprite de Dinamo în această seară

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 12:19

FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 21:00, în Derby de România. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Partida din această seară poate duce la căderea a trei recorduri. Dacă vor pierde azi, steliștii vor întrerupe seria meciurilor excelente în calitate de gazdă. FCSB, vicecampioana Ligii 1, nu a mai pierdut pe teren propriu în Liga 1 de 1 an, 9 luni și 14 zile! Ultima înfrângere se întâmpla în octombrie 2016, atunci când Gaz Metan Mediaș se impunea la București cu 1-0.

Dinamoviștii caută azi victoria care să întrerupă seria negativă cu FCSB. Opt ani au trecut de la ultimul succes bifat în campionat de dinamovişti din postura de vizitatori: 25 aprilie 2011, FCSB- Dinamo 0-1, gol reușit de Torje.

Citește și:  Au dispărut 12 jucători în 5 luni! FCSB și Dinamo, schimbări masive față de ultimul Derby de România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
stefanf78
stefanf78  •  29 Iulie 2018, 17:13
Postat de lucghencea pe 29 Iulie 2018, 16:31

Stelistii nu sunt fecefecesebisti ci suporterii clubului STEAUA din Ghencea iar fecefecesebistii sunt suporterii din trecutul unui club pana deunazi in Mogosoaia si recent din Popesti Leordeni in mod cert nu sunt STELISTI adica sustinatori ai clubului STEAUA Bucuresti !

Jură că n’ai ținut vreodată cu Steaua din 2014 pînă mai recent!

lucghencea
lucghencea  •  29 Iulie 2018, 16:31

Stelistii nu sunt fecefecesebisti ci suporterii clubului STEAUA din Ghencea iar fecefecesebistii sunt suporterii din trecutul unui club pana deunazi in Mogosoaia si recent din Popesti Leordeni in mod cert nu sunt STELISTI adica sustinatori ai clubului STEAUA Bucuresti !

stefanf78
stefanf78  •  29 Iulie 2018, 15:49
Postat de csa.steaua pe 29 Iulie 2018, 14:27

sa nu-mi spuneti ca STEAUA NU ESTE STEAUA iar FCSB ESTE STEAUA ...

CSA Steaua e CSA Steaua, FC FCSB e FC FCSB. De adevărata Steaua București și’au bătut joc Armata, Becali, fanii și Justiția. Ăsta e adevărul trist. Numele Steaua București nu mai poate fi folosit de clubul FC FCSB, în rest oricine poate folosi Steaua, stelist, steliști, roș-albastru, roș-albaștri când se referă la clubul din prima ligă fără frică de Justiție. La fel cum oricine e liber să folosească termenii ăia pentru clubul din liga a patra. Fiecare cum crede. Realitatea e că mai multe persoane, printre care mă număr și eu, le folosesc pentru clubul din prima ligă. Și asta nu poate fi contestată de cineva cu capul pe umeri. Putem fi în schimb jigniți și apelați ca gigiști, oieri, ciobani, slugi ale ciobanului etc. Pe mine unul nu mă deranjează, eu am treabă cu echipa, nu patronul sau finanțatorul, ce’o fi el Gigi Becali. Și nici nu jignesc echipa din liga a patra, fanii ei sau conducerea; e treaba lor și nu mă bag în fotbalul lor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close