FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Andrei Vlad, Duckadam cere un alt jucător de la FCSB titular: „Eu l-aș introduce de la început!”

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 17:51 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 18:44

Helmuth Duckadam (62 de ani), fost mare portar al Stelei, a analizat derby-ul dintre FCSB și Dinamo și îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să îl folosească pe Constantin Budescu încă din primul minut.

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro

„Mă aștept, în primul rând, la un joc de ambiție și la rivalitate foarte mare între galerii. Sper să vedem această rivalitate, în sensul bun al cuvântului, și în teren. Din punctul meu de vedere, Steaua (n.r. FCSB) are prima șansă, deoarece are o echipă mai omogenă. Dinamo a adus mulți jucători acuma, dar unii n-au jucat de doi ani, alții au jucat foarte puțin.

Sigur, de multe ori, într-un asemenea meci, ambiția poate să bată omogenitatea. Va fi un meci interesant, depinde cine va marca primul gol. Dacă va marca FCSB-ul primul gol, atunci o să aibă un meci mai ușor. 

Budescu poate să joace, din punctul meu de vedere, o repriză liniștit. Eu l-aș introduce de la început, pentru că poate să facă diferența. De-a lungul ultimilor ani, s-au mai făcut greșeli din astea. S-au introdus jucătorii care au jucat mai puțin și abia în partea a doua s-au introdus Coman, Tănase, Man și ceilalți. 

După ce ești condus, este foarte greu să egalezi și să obții victoria. Trebuie să faci diferența în prima repriză. Eu cred că FCSB-ul va câștiga”, a declarat Helmut Duckadam potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Duckadam în privința lui Vlad

Deși Duckadam a fost categoric în privința portarului care ar trebui să apere în derby-ul cu Dinamo, acesta dorind ca Straton să îi ia fața lui Andrei Vlad, dar Edi Iordănescu transmite că decizia îi va aparține în totalitate.

„Nu voi face aprecieri nominale. Mai aștept câteva răspunsuri, apoi vom definitiva primul 11. Cu siguranță am în cap anumite lucruri. Domnul Duckadam a fost mereu în sufletul meu, a avut parte de aprecierea mea totală. Am și lucrat împreună, e un om care mi-a oferit sprijin în spațiul public de fiecare dată când a avut ocazia. 

Are păreri obiective, dar eu sunt aici, cunosc echipa, le cuosc starea de spirit. După cum am verificat ultima oară, eu stabilesc echipa. Țin tont de toată lumea, dar fac ce vreau eu”, a comentat Edi Iordănescu.

Citește alte știri despre FCSB:

Edi Iordănescu, surprins de o mutare făcută de Dinamo înaintea derby-ului: „Sunt sigur că va avea impact” + răspuns pentru Duckadam

FCSB și Dinamo vor să bată recordul! Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  12 Septembrie 2021, 16:20

Păi Budescu nu-i accideentat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează