FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // EXCLUSIV Cornel Dinu face avancronica derby-ului în stilul caracteristic: „Trozbal cu Dinamoul, meciul epigonilor” » 5 idei de la Mister

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 00:00

Cornel Dinu a făcut avancronica Derby-ului, desenând cu duritate câteva așteptări pe care trebuie să le aibă microbiștii de la episodul 145.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus

Derby de România își va consuma sâmbătă episodul cu numărul 145. Cornel Dinu a trăit live, doar ca fotbalist, 28 dintre ele, plus alte patru în Cupa României. Legenda lui Dinamo, 71 de ani, precum clubul însuși, a făcut pentru Gazeta Sporturilor avancronica duelului de pe Arena Națională.

Iată 5 idei de la Mister:

1. "Ce derby, domnilor? A rămas doar tradiția, plus violențele verbale ce compromit istoria. Respectul a existat până prin '82-'83, exista și luptă, dar erau oameni de calitate, conducători adevărați, ceea ce nu se mai poate spune acum când vorbim de comuna primitivă a comportamentului uman. Încercări de homo sapiens"

2. "Se-ntâlnesc "epigonii" fotbalului de altădată, confruntare între "Trozbal Fecesebecaliuța" și "Dinamoul". Și, poate, o boare de concurență"

3. "Cine poate decide partida? Întâmplarea! Ca lot, ca evoluție, FCSB e superioară lui Dinamo. Dar în fotbal lucrurile acestea se pot diminua, pot fi eliminate. Pronostic? În proporție foarte mare, victoria e mult mai apropiată de FCSB decât de Dinamo. Dar nu întotdeauna cel mai bun câștigă, iar aceasta este frumusețea sportului rege"

4. "Sunt pretențios, dar îl apreciez pe Nistor și e cam singurul fotbalist, dar am încredere în niște tineri care pot crește, Sorescu, suspendat, Popa, Moldoveanu, Neicuțescu, Ciobi, Corbu. Nu e târziu să se lucreze cu ei, dar văd că la Dinamo e un fel de pontaj, ca prezență la antrenament, nu valoric"

5. "Duelul antrenorilor mi se pare echilibrat. FCSB, de când a venit Vintilă, are o simplitate liniștită, care se vede în joc. Uhrin are experiență superioară, dar dacă n-ai jucători, nu poți face orchestra să cânte frumos".
 

4fotbaliști dinamoviști dintre cei ce-au intrat pe teren la ultimul Derby, în noiembrie 2018, scor 1-1, vor fi pe teren sâmbătă: M. Popescu, Popa, Nistor, Neicuțescu

7fotbaliști ai FCSB care au jucat în ultimul Derby vor fi pe gazon și sâmbătă: Bălgrădean, Planici, Moruțan, Man, Fl. Tănase, Fl. Coman și Gnohere

2jucători au punctat, ambii acum la FCSB: Tănase pentru roș-albaștri, Salomao pentru "câini", doar că lusitanul nu e-n grațiile lui Becali

VEZI ȘI:

 

EXCLUSIV Ionuț Negoiță e și samsar! A vândut 20 de mașini pentru a obține bani pentru Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
aldo_m
aldo_m  •  02 Octombrie 2019, 10:58

daca joaca iar popescu fundas o sa avem deranj mare pe partea lui asta e fotbalist degeaba fundas deloc

popescu222
popescu222  •  02 Octombrie 2019, 10:37

Cum puteau sa se joace 144 de meciuri in cei 15 ani de cand s-a infiintat FCSB??? Inseamna 10 meciuri pe an....

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  02 Octombrie 2019, 10:05

"Valoarea"aia-a lotului fcsb- e relativa!S-a vazut cu Alaskert si cu Guimaraes!Adica daca striga machidonul din toti bojocii-ca la piata- pe GIGI SPORT 1, ca jucatorii lui sunt de valoarea lui M'bappe-acompaniat de "specialistii"de la GSP-noi gata, trebuie sa-l credem?Ca acest batranel zaharisit?Caruia ii place sa se auda gangavind?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează