FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // EXCLUSIV Jaime Penedo: „Am și eu o întrebare, știu că e octombrie: A vândut señor Negoiță Dinamo?” :D Ce spune despre derby

Articol de - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 09:00

Jaime Penedo, 38 de ani, le ține pumnii dinamoviștilor, din Panama, și spune că va urmări meciul îmbrăcat în tricoul în care apăra în Derby

Unul dintre cei mai iubiți străini din istoria recentă a lui Dinamo, Jaime Penedo, 38 de ani, s-a retras după Mondialul din 2018 și o altă toamnă în Ștefan cel Mare. 

Președintele unei fundații ce-i poartă numele, cu proiecte pentru copii și de promovare ale cărții autobiografice, fostul goal-keeper trăiește acum în țara lui, panamezul având un program zilnic bine definit: "Dimineață, o duc pe Cali la școală, apoi la balet, după care mă ține Matia după el la fotbal. Vrea să fie atacant, mi-ar plăcea ca peste ani să poată juca și el, cine știe, poate chiar la Dinamo București". 

Ce așteptări are Penedo:

  • "De-abia aștept derby-ul, sunt "abonat" la partidele lui Dinamo, bună invenție și internetul, care a devenit prietenul meu fiindcă pot să-i văd pe "câinii" mei. Plus că țin legătura cu foștii colegi pe Instagram, plus cu fanii. O să-mi pun tricoul în care am apărat sâmbătă după-amiază, fiindcă e decalaj de 7 ore, și voi avea emoții"
     
  • "Băieților le transmit ce-mi spuneau mie fanii: "Nu știu ce faceți, cum faceți, doar să bateți pe FCSB!". Și când eram eu la Dinamo, echipa era cu cuțitul la os în preajma derby-urilor, așa a fost în ultimii ani. Obligatoriu e să învingi, nu să faci spectacol!"
     
  • "Am și eu o întrebare, știu că e octombrie: "A vândut senor Negoiță Dinamo?". Nu? Madre mio, ce a ajuns Dinamo, mă doare sufletul s-o văd pe 10. Am urmărit meciurile, bine că și-a mai revenit în ultima lună. Sper să fie Nistor în formă, fiindcă dacă e el, echipa are șanse să bată. Are feeling la gol. Bine, în derby-uri, trebuie să joci cu sufletul, nu contează locul sau forma"

73de meciuri a apărat Penedo poarta "câinilor" doi ani și jumătate

8derby-uri a bifat panamezul, 4 victorii, o remiză și trei eșecuri

"Mă ocup cu fundația mea în Panama, am trecut în administrație. Nu mă interesează să fiu antrenor, poate doar să pregătesc vreo grupă de copii. Ar fi prea stresant, iar eu vreau să stau cu familia"
Jaime Penedo

Topul lui Jaime la Dinamo:

  • Cel mai greu adversar: "Budescu. Întotdeauna inventa ceva, imprevizibil, om de ultima pasă remarcabilă. Și Mitriță era în același gen"
     
  • Cel mai bun prieten: "Romera, care mi-a fost coleg de cameră în cantonamente vreme de doi ani. Mi-a fost mai simplu cu el, vorbind spaniolă"
     
  • Cel mai amuzant: "Luka Marici. Cel mai glumeț, nu pricep de unde le scotea. Și Nistor era pe genul caterincă, dar românii mi s-au părut prea serioși"

Mesajul lui Penedo pentru fanii dinamoviști

CITEȘTE ȘI:

Răzvan Burleanu, deranjat după ce LPF a anunțat introducerea VAR în Liga 1: „Trebuia să ne informeze!” + „Arbitrajul video nu va fi în acest sezon”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  04 Octombrie 2019, 15:01

Super baiat Penedo si un portar foarte bun, mult succes in ceea ce face.

133141178018880
Marin Ion  •  04 Octombrie 2019, 10:25

PENTRU ca suporterii au urlat pe la colturi fara ca sa faca decat scandal , fara ca ei sa se uneasca intro asociatie sportiva dupa legea sporturilor, sa stranga bani intrun cont si sa ajute dezinteresati clubul cu bani.S au luat dupa unii care le au spus ca nu se poate Se poate , dar trebuie sa vrea , sa se unesca si sa stranga bani si sa ajute clubul care si pe ei i a facut de atatea ori fericiti.CA SA PRIMIM , TREBUIE SA DARUIM.DARUITI FRATILOR , FIE CA e Tiriac , Lucescu , sau oricare altul nu l ,mai injurati pe pe NEGOITA , pentru ca el a facut mai mult decat oricare altul, pe care i a bucurat DINAMO , sa l a facut celebru.PIERDETI VREMEA INJURAND , CLUBUL SE DUCE LA VALE.MA repet , uniti va fratilor , adunati bani si ajutati clubul , pentru ca daca nu l ajutati o sa vorbiti la timpul trecut si n o sa mai aveti pentru ce va intrista sau bucura.ATENTIE VOI TOTI, SUPORTERI sau aia carora acest club , v a dat celebritate!Adunati bani de la toti suporterii lui Dinamo din toata tara.Incepeti , cu Tiriac , M.Lucescu, A.Nastase ,si continuati cu multi altii din toata tara.Deschideti contul, infiintati asociatia si fiecare sa depuna dupa posibilitati ½ la juniorii lui Dinamo si ½ ajutati echipa.La fiecare inceput de tur si retur adunati banii si investiti-ii!Nu mai pierdeti vremea , nu asteptati sa va faca altii treaba.Si cu fcsbecalu , jucati cum a jucat Rednic anul trecut cu Botosani, sau C.Dinu in meciul cu Portugalia din 1969, barbateste.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează