FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. Ioan Ovidiu Sabău, reacție categorică: „N-au ce căuta la Dinamo!”

Ioan Ovidiu Sabău, fostul jucător al lui Dinamo, i-a criticat dur pe fundașii centrali ai „câinilor”, chiar înaintea meciului cu FCSB.
Ioan Ovidiu Sabău, fostul jucător al lui Dinamo, i-a criticat dur pe fundașii centrali ai „câinilor”, chiar înaintea meciului cu FCSB.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 20:25 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:07

Ioan Ovidiu Sabău, 52 de ani, fostul jucător al lui Dinamo, i-a criticat dur pe fundașii centrali ai „câinilor”, chiar înaintea meciului cu FCSB, încheiat 3-2.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul FCSB - Dinamo 3-2

„Din punctul meu de vedere, ambii fundaşi centrali nu au ce căuta la Dinamo. Nu sunt de Dinamo!", a spus Sabău la Look Plus.

Contra i-a titularizat în axul defensivei pe Ante Puljic și Ricardo Grigore.

Ioan Ovidiu Sabău este una dintre cele mai mari personalități din fotbalul românesc. Cu 55 de prezențe și 8 goluri în tricoul naționalei, fostul internațional român și-a lăsat amprenta la fiecare echipă la care a fost. Sabău a jucat pentru Dinamo în perioada 1988-1990. 

De-a lungul carierei de antrenor, le-a pregătit pe Universitatea Cluj, Gaz Metan, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, FCM Târgu Mureș, Rapid și ASA Târgu Mureș.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ioan Becali se folosește de „schema Contra” pentru a-i vinde pe Man și Coman: „În momentul ăla vedem prețurile”

Ce s-a întâmplat cu suporterii pe drumul spre Arena Națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pescar_amator
pescar_amator  •  03 Octombrie 2020, 22:54

Are dreptate !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează