FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - DINAMO. Jaime Penedo a numit cel mai important fotbalist de la rivală: "E unde trebuie atunci când echipa are nevoie!"

Jaime Penedo
Jaime Penedo

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 18:35

Jaime Penedo (36 de ani), portarul lui Dinamo, așteaptă cu nerbădare derby-ul cu FCSB și afirmă că veteranul Filipe Teixeira (37 de ani) este cel mai important om al adversarilor. 

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

"FCSB este o echipă care încearcă să-şi găsească forma, dar ştim de ce e în stare. Pot spune că jucătorul care-mi atrage atenţia este unul care, în general, e unde trebuie atunci când echipa are nevoie de el. Este vorba despre Teixeira.

Sincer, nu mai știu câte meciuri am jucat împotriva lor. Cred că am șapte sau opt. Sunt partide speciale pentru mine. Sper ca suporterii să fie alături de noi ca întotdeauna. Noi vom da totul să obținem un rezultat bun și să-i facem fericiți", a declarat Penedo.

Vezi și: Eroul dinamoviștilor nu a fost niciodată în tribune la meciurile echipei sale: "De-abia aștept să văd coregrafia! Steliștii sunt de bătut"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  27 Iulie 2018, 21:46

Este adevarat,dar omul esential pentru fcsb s-a dovedit a fi Pintilii!Cu complicitatea arbitrilor- care sa inchida ochii la duritatile lui-este jucatorul fara de care fcsb e praf!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează