FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Iordănescu și FCSB dau peste o altă Dinamo » Cum s-a schimbat raportul de forțe înainte de Derby

Articol de , , - Publicat marti, 07 septembrie 2021 09:56 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 10:19

Pauza cauzată de meciurile naționalei a echilibrat raportul de forțe din derby-ul FCSB – Dinamo. Iordănescu a pierdut câțiva jucători importanți, Bonetti a primit mulți fotbaliști noi cu experiență mare și cu nume importante.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Diferența dintre FCSB și Dinamo nu mai pare atât de mare cum părea în urmă cu zece zile, situația s-a schimbat în fiecare echipă.  FCSB i-a pierdut pe Florinel Coman și Florin Tănase, care au devenit indisponibili recent din cauza unor accidentări. 

Antrenorul Edi Iordănescu ar putea miza pe un cuplu spectaculos, Budescu  - Keșeru. Atacantul a jucat deja un meci amical pentru FCSB, în timp ce Budescu e așteptat să semneze azi și ar putea apărea și el în lot împotriva „câinilor”, în funcție de cum se va prezenta din punct de vedere fizic.

Edi dă peste o altă Dinamo

Dinamo vine după patru înfrângeri la rând, deci derby-ul arăta ca unul dezechilibrat, numai că roș-albii și-au întărit semnificativ lotul în zilele trecute. Ei au scăpat în mod surprinzător de sancțiunea pe care le-o dictase FIFA, interdicția de a legitima jucători noi, și din acel moment au operat zilnic achiziții.

Unii dintre nou-veniți au nume importante și au jucat multe meciuri în prima ligă: portarul Iliev, fost la Astra și la Ludogoreț, mijlocașii Torje și Cosmin Matei. 

Președintele Mureșan anunțase ieri că va fi împrumutat pentru un sezon și atacantul italian Pietro Iemmello, 29 de ani, de la Frosinone. Totuși, venirea atacantului care a jucat în trecut și pentru Sassuolo, în Serie A, unde a strâns 17 partide și 5 goluri, a picat în ultimele ore de mercato. 

Bonetti îi va putea utiliza imediat pe câțiva dintre nou-veniți, așa că Dinamo va fi, de fapt, o altă echipă în disputa cu FCSB. Când nu puteau să achiziționeze jucători, „câinii" au folosit mulți tineri de la „satelitul" din "C" și așa ajunseseră să piardă încontinuu în campionat.

Cum arăta Dinamo înaintea pauzei: Eșanu - G. Crețu, Giafer, R. Grigore, A. Radu - Răuță, Ehmann, St. Filip - Bani, Moldoveanu, Sorescu

Cum o să arate noua echipă a lui Bonetti: Iliev - Nica, R. Popa, R. Grigore, A. Radu - C. Matei, Răuță, St. Filip - Torje, Ivanovski, Sorescu

„Ne-ar fi fost mai ușor în trecut"

Edward a recunoscut că urmărește cu interes evenimentele de la Dinamo: „Momentul ne obligă să monitorizăm ceea ce se petrece acolo. Sunt multe mișcări benefice pentru Dinamo, a adus sau a readus jucători cu experiență mare. 

Sigur că ne-ar fi fost mai ușor dacă i-am fi întâlnit pe roș-albi înainte ca ei să aducă jucătorii aceștia. Pentru noi, datele problemei nu se schimbă, ne trebuie victoria ca să ne recăpătăm încrederea, elanul".

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și:

Bonetti, categoric în privința lui Sorescu: „Cu siguranță așa va fi”

Victima preferată » Detaliul care-i dă fiori lui Dario Bonetti înainte de „Derby de România”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mehighms
mehighms  •  08 Septembrie 2021, 08:39
Postat de creeperno999 pe 07 Septembrie 2021, 22:45

O sa luam minim 3 pe fifa. In realitate, o sa aveti parte de o mare surpriza. Deja apare si pe grupurile voastre ca peluza dinamovista e aproape plina, iar a voastra este aproape goala. Cu asemenea suporteri care imping de la spate, sunt sigur ca vom reusi ce-au reusit si rapidistii, o mare victorie!

:)))))

creeperno999
creeperno999  •  07 Septembrie 2021, 22:45

O sa luam minim 3 pe fifa. In realitate, o sa aveti parte de o mare surpriza. Deja apare si pe grupurile voastre ca peluza dinamovista e aproape plina, iar a voastra este aproape goala. Cu asemenea suporteri care imping de la spate, sunt sigur ca vom reusi ce-au reusit si rapidistii, o mare victorie!

freddy
freddy  •  07 Septembrie 2021, 16:40

Foarte bine! Sa joace toți. Sa mai aducă chiar. Atunci nu vor avea scuze. Sunt extrem de curios cum o sa înjure DDB la meci :)) **** Steaua? ****FCSB??? :))) Ca pe Rapizi i am auzit. După bannerele cu FCSB nu e Steaua pe Google *** :)) Știți ceva "dragi" câini? *** Minim 3 luați. :)) Pregătiți va! ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează