FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO. Derby-ul din Cupă, meciul carierei pentru Dennis Man: „O să fie reprezentați la meci. Mâine ne vedem la negocieri”

Dennis Man e tot mai aproape de transfer
Dennis Man e tot mai aproape de transfer

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 12:36 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 12:53

Dennis Man (21 de ani), extrema FCSB, este foarte aproape de un transfer în Anglia, iar Gigi Becali a anunțat că acesta va fi urmărit de reprezentații mai multor cluburi la meciul cu Dinamo.

  • FCSB - Dinamo se joacă azi, de la 20:00, în returul semifinalelor Cupei României. Partida va fi liveTEXT și VIDEO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport

După ce impresarul Anamaria a spus că are multe oferte pentru Dennis Man, Gigi Becali, patronul FCSB, a dat mai multe detalii și a spus mai multe echipe îl vor urmări pe internațional la meciul cu Dinamo.

„Nu că negocierile sunt foarte avansate, eu le-am spus «Dacă nu dați 15 milioane de euro, să nu mai face deplasarea!». Faptul că ei s-au deplasat... O să fie la meci diseară. Mâine suntem la negocieri, ne întâlnim la discuții. Eu vreau și 10% dintr-un viitor transfer.

Nu spun ce echipă e. Sunt vreo trei formații din Anglia care-l vor pe Man. A venit și Mirel Rădoi și m-a întrebat «Pot să vorbesc despre Man? M-au întrebat echipe din Anglia despre el. Pot vorbi despre un jucător doar cu acordul proprietarilor». I-am zis «Tu poți să vorbești despre orice jucător. Ești finul meu»”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Norwich și Sheffield United sunt două dintre cluburile din Premier League care și-au manifestat interesul pentru jucătorul de la FCSB.

5 milioane de eurovalorează Dennis Man, potrivit Transfermarkt

8 goluri și 5 pase decisivea reușit Man în acest sezon, în 28 de partide

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupă

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf, despre eternul FCSB este sau nu este Steaua: „Pentru mine este echipa de suflet”

EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf a explicat când se întoarce la FCSB și de ce a clacat la precedentul mandat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  08 Iulie 2020, 13:49

Numai echipe mari se intereseaza de man....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează