FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Mihai Stoica anunță că transferul lui Cristian Lopez A CĂZUT: "Au aflat colaboratorii mei!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 21:47

FCSB și Dinamo joacă acum în primul derby al actualului sezon. Managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a vorbit înaintea partidei despre transferurile vicecampioanei României. 

"Trebuie să aducem un atacant. Vă pot spune cu certitudine o informaţie aflată de la colaboratorii mei: Cristian Lopez a declinat oferta făcută de FCSB. Mai sunt şi alţi jucători pe care îi urmărim, toţi sunt din străinătate.

Mie personal nu îmi place Adam Nemec, dar e decizia patronului. Știu că îl refuzase pe Gigi acum ceva timp.

Lopez are niște cifre extraordinare în Ligue 2. Uitați-vă cum s-a descurcat Claudiu Keșeru când a venit de acolo. A marcat pe bandă rulantă și o face în continuare.

Alt fotbalist venit din Ligue 2, Tandia (n.r. de la Sepsi) a subordonat astăzi o echipă cu pretenții la titlu, U Craiova", a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Vezi și: Mihai Stoica, bruiat de fanii dinamoviști la interviu: "Nici în Anglia nu se poate așa ceva" :) + Unde crede că va termina Dinamo sezonul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează