FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - Dinamo 3-2 » Toni Petrea, după prima victorie în Derby: „Jocul nostru trebuie apreciat!”

Toni Petrea, 45 de ani, antrenorul lui FCSB, a oferit declarații la finalul meciului cu Dinamo, câștigat de roș-albaștri, scor 3-2. +38   FOTO
Toni Petrea, 45 de ani, antrenorul lui FCSB, a oferit declarații la finalul meciului cu Dinamo, câștigat de roș-albaștri, scor 3-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 20:25 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:12

Toni Petrea, 45 de ani, antrenorul lui FCSB, a oferit declarații la finalul meciului cu Dinamo, câștigat de roș-albaștri, scor 3-2.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul FCSB - Dinamo 3-2

A fost o partidă încinsă, frumoasă pentru public. Mă bucură enorm atitudinea jucătorilor noștri. Au dat dovadă de caracter. Avem două săptămâni de pauză în care vrem să ne punem la punct din toate punctele de vedere. 

Eu nu vreau să comentez arbitrajul. Și noi am putea să aducem anumite faze în discuție, dar nu e treaba mea. Jocul nostru cred că ar trebui apreciat. Venim după o perioadă în care mulți jucători nu s-au antrenat. Azi dimineață am mai făcut o mică pregătire cu ei, să văd la ce nivel sunt. 

Când luăm gol, nu numai un jucător greșește, probabil că echipa în ansamblu. Nu tragem astfel de concluzii la cald după meci”, a spus Toni Petrea la Look Plus.

„Un meci foarte greu, pot spune că noi ni l-am făcut greu, dar sunt foarte bucuros pentru cele 3 puncte obţinute astăzi. Să nu uităm că noi am trecut prin cea mai grea perioadă, am stat în izolare, virus, simptome, destul de greu. Cred că sunt 3 puncte foarte importante pentru că acum avem timp să ne pregătim, să ne punem la punct. 

Au dat gol dintr-un penalty şi al doilea dintr-o minge deviată. Nu ne-am retras. Ba din contră, eram în atac destul de mulţi şi ne-au prins pe contraatac. Am fost agresiv atâta timp cât am putut fizic. După aceea e greu să mai fi agresiv când nu poţi fizic.

A fost un meci atât de dur? Nu ştiu ce să zic dacă a fost atât de dur. Au fost nişte intrări urâte, cu cotul, dar noi le-am ţinut piept. Ei în loc să joace căutau să irite” 
Florin Tănase, FCSB

„Mă bucur că am câştigat, am meritat victoria şi ne bucurăm după aceste zile extrem de grele. Am stat 16 zile în carantină. Am fost singurul care a stat atât, dar am trecut peste. 

Am avut inimă, am arătat că suntem o echipă şi un grup unit. Am ieşit de la pauză mult mai montaţi şi am reuşit să facem ceea ce ne-am propus. 

Mihai Stoica este un exemplu pentu noi, trăieşte la maximum momentele astea şi sper să fie mereu alături de noi” 
Iulian Cristea, FCSB

„Nu m-am gândit că o să pierdem acest meci, doar egal mă gândeam că o să se termine, să pierdem nu. 

Într-un derby tot timpul o să fie aşa, nervozitate, dar sper că s-au terminat problemele între noi şi Dinamo, acum vrem să ne pregătim în continuare, nu mai are rost să vorbim de ce a fost în seara asta. 

A fost o perioadă foarte grea, am stat 5 zile în pat, nu am putut să mă ridic pentru că eram cu febră, dureri de cap, musculare, dar după cele 5 zile am început să mai lucrez în curte, dar nu e ca şi cum ai lucra cu echipa”
Olimpu Moruţan, FCSB

VIDEO. Jucătorii de la FCSB au sărbătorit victoria în vestiar

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Dinamo 3-2

+34 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ioan Becali se folosește de „schema Contra” pentru a-i vinde pe Man și Coman: „În momentul ăla vedem prețurile”

Ce s-a întâmplat cu suporterii pe drumul spre Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează