FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorul nou-venit la Dinamo, pregătit de marele derby cu FCSB: „Nu e nimic mai spectaculos decât să joci un astfel de meci”

Mirko Ivanovski
Foto: fcdinamo/facebook
Mirko Ivanovski Foto: fcdinamo/facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 19:08 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 20:08

Mirko Ivanovski (31 de ani), noul transfer al celor de la Dinamo, este nerăbdător să debuteze pentru alb-roșii în meciul contra celor de la FCSB.

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro

Macedoneanul a dezvăluit că nu este străin de atmosfera unui derby, acesta fiind conștient ce înseamnă pentru suporteri un asemenea meci, mai ales deoarece a evoluat în Croația, la Hajduk Split.

„Știu ce înseamnă FCSB – Dinamo. Am jucat în Croația la Hajduk Split. Nu e nimic mai spectaculos decât să joci un astfel de meci. Derby-ul e derby și orice e posibil. Nu există favorite și sunt șanse egale. O să avem spectatori mulți și atmosfera o să fie faină.

Sunt bine fizic, chiar sunt bine. Mă resimt un pic după ultimele două-trei zile că au fost antrenamente tari, dar nu am probleme. Am nevoie de meciuri normal, trebuie să intru în formă. Noi cei veniți acum avem nevoie de trei-patru meciuri la rând să intrăm în ritm și vedem”, a declarat Ivanovski pentru Fanatik.

Ivanovski: „Sunt pregătit să joc”

Atacantul macedonean spune că este pregătit să joace duminică și că speră să marcheze împotriva celor de la FCSB, lucru pe care nu l-a reușit la Astra sau la CFR Cluj. 

„Am semnat până în vară, nu am opțiune de prelungire, vom vedea. Eu zic că sunt pregătit să joc cu Steaua (n.r. FCSB) și sper să marchez împotriva lor, pentru că nu am reușit nici la Astra Giurgiu, nici la CFR Cluj. 

Gabi Torje e și el foarte bine fizic și trage foarte tare. Dar una e să te antrenezi singur, alta e cu echipa și alta e să joci meciuri în fiecare săptămână. Sunt foarte încântat de Dario Bonetti. Îmi place cum lucrează și e un om de caracter”, a precizat Ivanovski pentru sursa citată.

Citește alte știri din Liga 1:

Istvan Kovacs, confirmat oficial la FCSB - Dinamo » Delegarea l-a înfuriat pe Gigi Becali

Bonetti, încrezător în echipa sa înainte de derby: „Keşeru şi Budescu sunt jucători de calitate, la fel cum sunt şi ai noştri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  11 Septembrie 2021, 22:31

Bafta la rupt poarta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close