FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY

FCSB - DINAMO // „Prințul” Adrian Cristea, fără milă la adresa „câinilor”: „Vă dați seama unde s-a ajuns?! Poate doar Nistor ar fi avut loc în echipa de pe vremea mea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 11:25

FCSB și Dinamo se înfruntă astăzi, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. Adrian Cristea (35 de ani), fost jucător la ambele combatante, a vorbit despre situația din Ștefan cel Mare. 

  • FCSB - Dinamo e liveTEXT de la 20:30, liveTEXT AICI și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Nu-mi amintesc primul derby în care am jucat, au fost multe. Știu victoria din Ghencea, scor 4-2, când eram la Dinamo. Aia va rămâne în istorie. Chiar de Paști s-a jucat. Cred că am ieșit învingător în multe derby-uri. Stau bine. Am bătut mai mereu când eram la Dinamo.

Nistor este un jucător foarte bun, joacă foarte bine, dar dacă a ajuns Dinamo să stea în Nistor vă daţi seama unde s-a ajuns!? Fotbalul e în scădere. Cred că din echipa actuală, doar Nistor mai avea șanse să intre în primul 11 de pe vremea mea”, a declarat Adrian Cristea la TV Digi Sport.

Cum arată echipa lui Dinamo în victoria 4-2 cu FCSB din 2007

Dinamo: Lobonţ - Blay, Moţi, R.Ştefan, Pulhac - Ad.Cristea, Mărgăritescu, Fernandes, C.Munteanu - Niculescu, Dănciulescu
Antrenor: Mircea Rednic

Vezi și:

FCSB - DINAMO // Copertă specială a Gazetei în onoarea derby-ului » Cum a luat naștere pagina 1 de azi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
lucibenid
lucibenid  •  05 Octombrie 2019, 19:34

Cristea ai fost si tu fotbalist? Ce ai facut tu sa ne amintim de tine, in afara de scandaluri sexuale? Vai de capul tau!

noname999
noname999  •  05 Octombrie 2019, 17:29

Cristea n-ar fi avut loc nici in echipa de azi.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Octombrie 2019, 11:54

Toți foștii fotbaliști susțin ca echipele pe vremea lor erau muuuult mai bune. Dar nu au la bază decât Nostalgia pe care o simt.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează