FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // VIDEO Dan Nistor, replică pentru Duckadam: „Nu o să merg niciodată acolo!”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 15:41

Dan Nistor (31 de ani, mijlocaș) i-a răspuns lui Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de onoare al celor de la FCSB, care a declarat că fotbalistul „roș-albilor” n-ar avea loc în echipa vicecampioanei României.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus

„Nu am niciun mesaj pentru dânsul. Are dreptate, normal că nu o să pot să joc în primul 11 al Stelei, pentru că eu nu o să merg niciodată acolo”, a afirmat Nistor.

CE A DECLARAT DUCKADAM

„Nistor a avut o ofertă de la noi, acum ceva vreme, dar a preferat Dinamo. Este un jucător bun. Acum cred că nu ar avea loc la noi. Mai ales după ce vor reveni și jucătorii accidentați, i-ar fi greu să prindă un loc de titular”, a spus oficialul vicecampioanei României.

7 pase de golare Dan Nistor în acest sezon, fiind cel mai bun pasator din Liga 1

De asemenea, căpitanul „câinilor” a comentat declarația antrenorului său Dusan Uhrin Jr (51 de ani), care a afirmat astăzi că nu simte presiune înaintea duelului cu FCSB (DETALII AICI): „Domnul Uhrin este relaxat pentru că probabil nu ştie ce atmosferă va fi pe teren, dar, cu siguranţă, când va vedea ce va fi în tribună, îi va dispărea relaxarea asta”.

„Din punctul meu de vedere, este cel mai important meci al anului, atât pentru noi, cât şi pentru suporteri, mai ales că se împlinesc 19 ani de la dispariţia lui Cătălin Hîldan şi sper ca asta să ne motiveze foarte mult, iar de acolo, de sus, să îi dedicăm victoria. Este ciudat, dar mai sunt multe etape şi se pot întâmpla destule până la final.

Eu îmi doresc din tot sufletul să câştig, să urcăm în clasament şi, de ce nu, la anul să se mai joace două derby-uri în play-off. Încă nu am vorbit cu Pintilii şi nu vorbesc înainte de derby cu el, dar sunt foarte bucuros că nu va juca, pentru că este un jucător foarte important pentru ei, practic cel mai important jucător"  - Dan Nistor

CITEȘTE ȘI:

FCSB - DINAMO // Sar scântei înainte de Derby de România: „Nistor n-ar avea loc în echipa lui Vintilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
928854273813332
Ion Elisei  •  04 Octombrie 2019, 13:05

NISTORE ESTI PREA MIC PENTRU O ECHIPA ASA MARE CA F C S B , VEZI-TI LUNGUL NASULUI BIBICULE !

m1ha123
m1ha123  •  04 Octombrie 2019, 11:37

“Sunt foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat. Lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme, de când căpitanul nostru a avut acea propunere de la Steaua (n.r. FCSB). Atunci s-a destabilizat totul. Am discutat cu el, dar a reușit să ne destabilizeze. Sincer, mi-a spus că vrea să plece la Steaua, că e o oportunitate, să îl lăsăm să plece. Din momentul ăla, nu a mai fost jucătorul pe care îl știam. Nistor mi-a destabilizat vestiarul, din momentul ăla. El, în vestiar, vorbește în fiecare zi cu tinerii numai de bani, de zeci de mii de euro, așa se laudă. A reușit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici", a declarat Florin Bratu, la finalul meciului Poli Iași - Dinamo 1-0. Cred că era vorba de alt Nistor, nu cel din articol.

fairplayromania
fairplayromania  •  04 Octombrie 2019, 04:42
Postat de boierasul pe 03 Octombrie 2019, 19:36

voi nu mai aveti 10.000 de spectatori de cand stagiul militar nu mai este obligatoriu ))) ps- nu uita sa-ti iei vesta la meci ))

Cei 30.000 de spectatori de pe Oblemenco au venit ptr. FCSB.....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează