FOTBAL  »  Superliga  »  

FCSB - DINAMO // VIDEO + FOTO // Scandările RASISTE și XENOFOBE ale ultrașilor dinamoviști au oprit meciul! Kovacs, lovit în ochi cu o brichetă + banner rasist la adresa lui Prunea

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 21:11

FCSB - Dinamo, derby-ul fotbalului românesc, a fost întrerupt  în minutul 32 din cauza scandărilor rasiste ale ultrașilor dinamoviști, dar și pentru că Istvan Kovacs a fost lovit cu o brichetă în ochi. Partida a fost reluată după aproximativ 10 minute. 

Scandalul a început înaintea unei faze fixe, pe care Florinel Coman se pregătea să o execute. Fotbalistul FCSB-ului a fost luat la țintă cu diverse obiecte, apoi i-a aplaudat ironic pe ultrașii din peluza dinamovistă. Aceștia au replicat imediat și au început să lanseze atacuri rasiste la adresa lui Coman, căruia i-au strigat: „Țigane! Țigane!”. 

Cât timp cele două echipe au stat la vestiare, scandările îngrozitoare au continuat să se audă din zona fanilor dinamoviști, care au dat tonul unor cântece xenofobe la adresa vecinilor de la Budapesta: „Afară, afară cu ungurii din țară”, a fost lozinca cu tentă xenofobă folosită de ultrași. 

+4 FOTO

Derapajele odioase ale galeriei dinamoviste l-au determinat pe Kovacs să trimită cele două echipe la vestiare, unde au stat timp de apriximativ 10 minute. În prealabil, arbitrul din Carei fusese lovit cu o brichetă în ochi, obiectul zburând tot din zona recalcitranților suporteri dinamoviști. 

La revenirea de la vestiare, jucătorii dinamoviști au amplificat starea de irascibilitate a galeriei, scandând alături de fani împotriva rivalei. 

Bătaie la finalul derby-ului! Suporterii de la FCSB au intrat peste dinamoviști

Verdict dur al lui Crăciunescu

„Decizia lui Kovacs e corectă, în conformitate cu regulamentul. În plan internațional, aceste comportamente sunt taxate foarte dur. Ar fi o soluție suporterii să nu mai fie așezați în spatele porții, ca să nu mai arunce cu obiecte spre teren”, a spus Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport. 

Prunea, altă victimă a derapajelor

La partida de azi, fanii lui Dinamo au continuat războiul rece cu Florin Prunea derulat pe toată durata acestui sezon. În timpul primei reprize, din galeria dinamovistă a fost afișat un mesaj rasist, victima fiind chiar managerul general al roș-albilor. 

FCSB  - DINAMO // VIDEO + FOTO // Scandările RASISTE și XENOFOBE ale ultrașilor dinamoviști au oprit meciul! Kovacs, lovit în ochi cu o brichetă + banner rasist la adresa lui Prunea

Urmărește AICI partida dintre FCSB și Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  06 Octombrie 2019, 16:01

Diaconu si-a furat o bricheta in chelie si a oprit meciul definitiv pe Giulesti. Am pierdut cu 3-0. Aseara cum trebuia sa procedeze arbitrul?

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  06 Octombrie 2019, 10:11
Postat de 6..6..6 pe 05 Octombrie 2019, 23:53

Numai o minte minunata poate trage concluzia ca e gol cind meciul este intrerupt de fluierul arbitrului... Asa e a fost gol valabil. De aceea s-a terminat 1-1.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  06 Octombrie 2019, 09:54

Xenofobia, aceasta 'miscare' de import, pleaca de la tinerii nemuncitori, cei cu timp liber 24/7, care dau pe dinafara de 'creativitate' in zonele publice. Daca ii iei la puricat intr-un spatiu de 4m pe 4m, sa-i vezi ce mielusei devin.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează