FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY

FCSB - DINAMO // VIDEO S-a strâns „haita”! Bonetti, Penedo și Pesic încurajează Dinamo înainte de Derby! + Bila neagră: Aljosa Vojnovic, fostul căpitan, mesaj vulgar la adresa rivalei

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 14:30

Aljosa Vojnovic (33 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo, a transmis un mesaj fanilor „câinilor” înainte de meciul din această seară cu FCSB.

  • FCSB și Dinamo se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul de tradiție al fotbalului românesc. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Mesajul lui Vojnovic se încheie cu o scandare ce nu poate fi reprodusă împotriva FCSB, nu înainte însă că Aljosa să-și încurajeze fosta echipă.

Vojnovic a fost jucătorul lui Dinamo în perioada iunie 2015 - februarie 2016, timp în care a purtat și banderola de căpitan pe braț. În acest moment, mijlocașul croat este legitimat la Kaposvari Rakoczi, în Ungaria. 

MESAJE ȘI DE LA JAIME PENEDO ȘI IVAN PESIC

Pesic a rămas în inimile fanilor dinamoviști pentru golul reușit în poarta FCSB-ului într-un derby din februarie 2018, încheiat 2-2. El a mărturisit că ține în permamență legătura cu suporterii roș-albilor. 

Ivan e împrumutat până la finalul acestui an la Karagandy, iar șefii lui Dinamo trebuie să hotărască în scurt timp ce vor face cu mijlocașul croat, care va intra în ianuarie în ultimele 6 luni de contract. Acestuia îi merge foarte bine la Karagandy, unde a înscris de 7 ori în 28 de meciuri.

Panamezul Jaime Penedo (38 de ani) a fost jucătorul lui Dinamo în intervalul 2016-2019 și a demonstrat că nu a uitat spiritul „roș-albilor”: „Salutare prieteni! Sunt Penedo din Panama și vă urez mult succes în derby. Rămâneți împreună puternici. Dinamo e cel mai frumos sentiment din lume. Haideți într-o vizită în Panama”.

De asemenea, și Dario Bonetti, fostul antrenor al lui Dinamo, a ținut să transmită un mesaj elevilor lui Dusan Uhrin.

FCSB - DINAMO // VIDEO S-a strâns „haita”! Bonetti, Penedo și Pesic încurajează Dinamo înainte de Derby! + Bila neagră: Aljosa Vojnovic, fostul căpitan, mesaj vulgar la adresa rivalei


MATCHPREVIEW FCSB-DINAMO

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO // 3 întrebări înainte de FCSB - Dinamo » Devine Vintilă surpriza turului? Și ce se întâmplă în tribune?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
cornelconasu
cornelconasu  •  05 Octombrie 2019, 19:08

Oameni de caracter !

cristiancelmare
cristiancelmare  •  05 Octombrie 2019, 18:29

Eu nu vad nici o bila neagră.

noname999
noname999  •  05 Octombrie 2019, 17:39
Postat de jaruan pe 05 Octombrie 2019, 16:30

Gigist prost.

Pleonasm...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează