FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ștucan, nedumerit după ce a auzit discursul lui Florinel Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații. Ce semnal e ăsta?”

Florinel Coman / foto: GSP
Florinel Coman / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 08:56 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 12:52

Discursul dur al lui Florinel Coman de la finalul meciului cu CFR Cluj, încheiat 1-1, când a criticat prestația întregii echipe în deplasarea din Gruia, i-a atras atenția lui Costin Ștucan, moderatorul emisiunii GSP Live.

Experimentatul jurnalist nu și-a ascuns surprinderea după ce a ascultat afirmațiile rostite de Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații după un egal în deplasare cu campioana ultimelor cinci sezoane. Să vii să spui că ai jucat foarte slab e un semnal că...?”, a spus Costin Ștucan, la GSP Live.

Aflat în studio, Cristi Bud, fost campion cu CFR Cluj, nu i-a împărtășit opinia moderatorului: „Poate a vrut să-i trezească un pic pe colegi. E o declarație conformă cu realitatea, pentru că FCSB a jucat foarte slab în prima repriză”. 

Florinel Coman, discurs dur după egalul cu CFR: „N-a mers nimic! Trebuie să fim bărbați”

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă cu CFR, prima reușită direct din fază fixă a roș-albaștrilor după multă vreme. După meci, a lăsat diplomația deoparte și a tras un semnal de alarmă pentru întreaga echipă: 

„N-a mers nimic! Nimic n-a mers! Trebuie să fim bărbați și să ridicam capul. Ne gândim acum la meciul cu Farul, nu s-a pierdut nimic. Dar trebuie să schimb fața jocului!”

La pauza meciului cu CFR ne-am spus că mai rău de atât nu se poate! Trebuia să intrăm să avem ocazii, să dăm viteză jocului și într-un final ne-a ieșit. Am luat un punct. Nu suntem mulțumiți cu jocul pe care l-am prestat, dar sunt mulțumit că am marcat. Așa dau de când mă știu și sunt fericit că mi-a ieșit. Sunt pe un drum bun, dar mai am de muncit ca să ajung la nivelul la care doresc 

- Florinel Coman, atacant FCSB

Florinel Coman, fermecat de Elias Charalambous

Florinel Coman, unul dintre liderii vestiarului de la FCSB, vorbește laudativ la adresa tehnicianului Elias Charalambous.

Avem un antrenor nou și mie îmi place pentru că este bun și știe fotbal foarte mult. Îmi place cum gândește, cum vede lucrurile, ne încurajează, vine și vorbește cu noi tot timpul. Este pozitiv și este un câștig pentru noi", a spus Coman despre Charalambous.

VIDEO „Libera” lui Florinel Coman menține FCSB în calculele pentru titlu

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Pintilii, retrogradat » Acceptă noul rol impus de Becali la FCSB?

FOTO Ion Crăciunescu, enervat de arbitrajul din CFR Cluj - FCSB: „E penalty clar! L-a bătut soarele în cap?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tricicletacuelice
tricicletacuelice  •  12 Aprilie 2023, 11:54
Postat de rajner pe 12 Aprilie 2023, 10:06

"E un semnal ca ce?”- bai experimentule, unde ai învațat acest limbaj de periferie? Nici copiii de clasa a V-a nu scriu asemenea monstruozitati. ***

Ce ţi se pare neobişnuit ? "E un semnal că ce ?" zise ştucan, sau "traista şutită" expresie emanată de la mai marele deontotolog ţepelin sau articole cu stripteuza cu aţa în ... trei litere care dansa sub o ploaie de bani ! "Curat jurnalism" ar zice un clasic !

radudavidescu
radudavidescu  •  12 Aprilie 2023, 11:46

Viitorul nationalei Romaniei il reprezinta acesti 3 tineri marinari! Impreuna cu Man CoMan MorutMan si tirurile Man eu cred cu tarie ca ne vom intoarce acolo unde ne e locul si ne vom afla in urma valorica 3 pentru urmatoarele preliminarii.

tivireli
tivireli  •  12 Aprilie 2023, 11:29

Este un semnal ca el crede ca a revenit in pozitia de cel mai bun, si poate da sfaturi. Lipsa de maturitate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează