FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Previziunea care-l va entuziasma pe Gigi Becali: „Poate face mulți bani cu el, va ajunge în top”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 09:55 / Actualizat luni, 14 martie 2022 11:32

Fostul portar Benone Dohot (58 de ani) consideră că Ștefan Târnovanu (21) va deveni un produs de export important al celor de la FCSB, cu condiția ca tânărul portar să fie ferit de accidentări.

Ștefan Târnovanu, unul dintre jucătorii momentului de la FCSB, a fost antrenat la Poli Iași de Benone Dohot, fostul antrenor responsabil cu pregătirea portarilor în Copou.

Benone Dohot consideră că Ştefan Târnovanu are calitățile necesare pentru a deveni un portar de top, chiar de echipă națională. „Probabil, Becali va face mulți bani”, spune fostul portar.

Dezvăluiri despre Ştefan Târnovanu, ultima „perlă” din curtea celor de la FCSB: „L-am mai prins cu una, cu alta, cu ţigărica. Nu-i mai ajungeau paharele! L-am «reglat» din palme”
FCSB
Dezvăluiri despre Ştefan Târnovanu, ultima „perlă” din curtea celor de la FCSB: „L-am mai prins cu una, cu alta, cu ţigărica. Nu-i mai ajungeau paharele! L-am «reglat» din palme”

Ștefan Târnovanu, jucătorul cu care Gigi Becali va da lovitura?

„Dacă nu are continuitate și joacă 3 meciuri pe sezon, Târnovanu va fi cea mai bună rezervă din România. Nu ar fi bine, exact asta i-am spus. Pentru el, ar fi o catastrofă din punct de vedere fotbalistic.

Dacă Dumnezeu îi dă sănătate, va ajunge în top, iar domnul Becali probabil va face mulți bani”, a spus Dohot la GSP Live.

Benone Dohot, despre aspectul la care Ștefan Târnovanu trebuie să lucreze

Trebuie să mai lucreze la mingile trase la firul ierbii. E un portar înalt, are aproape 2 metri, iar poziția lui când primește mingile la firul ierbii este un pic înaltă. Pierde o fracțiune de secundă în momentele astea. În schimb, unde stă bine? Are un psihic extraordinar, i-am zis zilele trecute, când a fost la mine, că trebuie să se pregătească pentru zilele negre, când va greși.

I-am spus: «Acum toată lumea este cu tine, dar va veni ziua când vei greși și atunci trebuie să fii pregătit. Ai grijă să nu te fure valul, e foarte periculos. Cea mai mare greșeală pe care o poți face e să zici acum că ești tare și mare». Încă nu a arătat nimic în fotbal! A arătat doar că poate deveni un mare portar.

El, cu Aioani de la Farul și Popa de la Voluntari probabil vor forma tripleta de portari a naționalei României în viitorul apropiat.

- Benone Dohot 

Previziunea care-l va entuziasma pe Gigi Becali: „Poate face mulți bani cu el, va ajunge în top”
Ștefan Târnovanu, FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo după eșecul cu Rapid: „De cascadorii râsului! Sub valoarea echipelor din Liga 2”

Daniel Niculae, surprins după victoria cu Dinamo: „Nu m-am gândit că le putem da multe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mihai041
mihai041  •  14 Martie 2022, 14:21
Postat de sakamoto pe 14 Martie 2022, 11:40

Avem in fotbalul romanesc, un portar de mare valoare:Oto Hindrich. Nu ne putem permite sa-l pierdem. Ungurii il vor si-l vor lua daca sintem fraieri. Mingea este in terenul nostru!

Îl avem în fotbul românesc pe Horațiu Moldovan care îi dă clasă lui Hindrich al tău.Mai lăsați-ne cu vedetele voastre!Pe Moldovan nu îl bagă nimeni în seamă în presa scrisă.Doar pe la TV mai zice câte un invitat ceva despre el.E cel mai bun din România la ora actuală.

alfabetta
alfabetta  •  14 Martie 2022, 12:42

Oane zâce de luni dimineața : ” Bine mă, Târnovan a stat în mai puține meciuri în poartă la FCSB decât numărul anilor de când apără Otto Hindrich la CFR. Și nîcă ceva. Otto este mai tânăr, nu umblă cu una-alta ,nu bea, nu fumegă țigărica . E o diferență. Și până la urmă să nu ne mirăm ca metodele made ”reglat ” cu palma practicat de unii antrenori la copii și juniori cresc tineri *** . Până când nu uit, seara la cârșma satului de la noi se vinde *** ”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  14 Martie 2022, 12:10
Postat de y.n.w.a. pe 14 Martie 2022, 11:52

S-a tras la sorti de o ora tintarul playoff-ului ligii secunde dar voi il aveti tot pe gigi in prim plan pe prima pagina. Publicatie de sport, ce sa mai....

Cand va ajunge fecesebe 2 in liga 2, cu siguranta vom citi mai multe si desprc asta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează