FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-DINAMO 3-1

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo după eșecul cu Rapid: „De cascadorii râsului! Sub valoarea echipelor din Liga 2”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 08:10 / Actualizat luni, 14 martie 2022 09:14

La Mioveni, în prima etapă din play-out, Rapid a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, într-un derby fără spectatori. Cornel Dinu, fost antrenor la alb-roșii, i-a criticat dur pe elevii lui Uhrin pentru prestația avută.

Ruptură totală » Motivele pentru care Iuliu Mureșan n-a venit la Rapid - Dinamo
RAPID - DINAMO
Ruptură totală » Motivele pentru care Iuliu Mureșan n-a venit la Rapid - Dinamo

„A fost ca la turf, la cursele de cai, «clasa triumfă handicapul». Adică o cursă în care clasa a triumfat în handicap. Rapid a fost clar superioară din punct de vedere al valorii, chiar dacă Dinamo a surprins oarecum, așa cum se întâmplă mereu când vine un antrenor nou. 

Practicanții fotbalului de la Dinamo au încercat să evolueze peste posibilitățile reale pe care le au și au reușit vreo jumătate de oră să creeze ceva probleme Rapidului, numai că porniseră de la 0-1 în minutul 3, care s-a făcut 0-2 în minutul 8, greu să mai joci cum ți-a spus antrenorul, chiar dacă au reușit să reducă din handicap în minutul 11”, a declarat Cornel Dinu potrivit fanatik.

Cornel Dinu: „E greu să joci fără portar”

„Procurorul” l-a criticat dur pe portarul Cristiano Figueiredo pentru evoluția extrem de slabă, dar nu-l iartă nici pe Iuliu Mureșan, cel care l-a adus la echipă.

„E greu să joci tot timpul venind din urmă, încercând tot timpul să repari gafele individuale și, mai ales, să joci fără portar. Acest Figueiredo adus pe baza analizelor profunde făcute cu stetoscopul de doctorul Mureșan rimează dureros cu Figurando, figurant capabil numai de figuri care ajută șuturile adversarilor să se transforme în gol. 

În general, achizițiile pe care le-a făcut Dinamo după ce l-a dat afară pe Mircea Rednic pentru că voia să facă achiziții, un imens nonsens al lui Mureșan, aceste achiziții dovedesc că s-au făcut, așa cum am spus, cu stetoscopul ruginit al lui Mureșan, nu cu sublimele sale cunoștințe fotbalistice care lipsesc cu desăvârșire”, a mai precizat Cornel Dinu

Dinamo n-a contat în atac, chiar dacă Dusan Uhrin a forțat cu introducerea la pauză a lui Irobiso, deci a încercat să joace cu două vârfuri, se vede că valoarea per total a echipei e în continuare foarte scăzută, cred eu chiar sub valoarea primelor două echipe din play-off-ul Ligii a II-a, Petrolul și U Cluj.
 

Marea problemă, în componența actuală, este așa-zisa rezistență a liniei defensive, pentru că formula asta, cu Moura, Aloe nici măcar Vera, Ehmann, Radu se apropie foarte mult de cascadorii râsului jalnic în favoarea adversarului.
-Cornel Dinu

VIDEO Rapid - Dinamo 3-1 // Vlad Morar: „Am început prost prima repriză și asta ne-a costat”

Citește și alte știri din Liga 1:

Șumudică n-a avut milă de Dinamo: „Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”
RAPID - DINAMO 3-1
Șumudică n-a avut milă de Dinamo: „Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”
„Knuckleball”, procedeul à la Cristiano Ronaldo prin care Rapid a făcut 3-1 cu Dinamo
RAPID - DINAMO
„Knuckleball”, procedeul à la Cristiano Ronaldo prin care Rapid a făcut 3-1 cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
108808261708421
Francisco Dascal  •  14 Martie 2022, 20:22
Postat de cri5ti pe 14 Martie 2022, 10:50

speram sa se facă dreptate la Baraj.. pt ca 200% ala e locul. pe care vor termina... Iar acolo speram sa se facă dreptate și sa nu mai scape.. ca de doi ani scăpa de retrogradarea directa tot din noroc,pomane și necazul altora,

Sunt ca Fc OLT mai ales in tricouri verzi.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  14 Martie 2022, 12:51

Pentru a nu mai primi goluri in primele 10 minute, Dinamo va incepe meciurile direct din minutul 11.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  14 Martie 2022, 12:01

Domnule Dinu... De ce nu veniți dvs antrenor? Ca le știți pe toate.. Vorbesc serios. Asa sa comentam putem toți...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează