FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dorin Rotariu, activ în primul antrenament la FCSB » L-a lăsat în urmă pe Ovidiu Popescu și a impresionat cu „exterioare” de efect

Dorin Rotariu, activ în primul antrenament la FCSB
Dorin Rotariu, activ în primul antrenament la FCSB

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 20:31 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 21:09

FCSB a împărtășit imagini de la primul antrenament pe care Dorin Rotariu (28 de ani) l-a efectuat alături de noii lui colegi.

Marți, FCSB a anunțat „repatrierea” lui Dorin Rotariu, revenit în România după 6 ani și jumătate petrecuți la cluburi din afara țării.

La două zile distanță, Rotariu s-a antrenat în premieră alături de noii lui colegi.

După Iulian Cristea și Oaidă, Rapid a mai pus ochii pe un jucător de la FCSB de care Becali vrea să scape: „Mereu mi-a creat probleme!”
FCSB
După Iulian Cristea și Oaidă, Rapid a mai pus ochii pe un jucător de la FCSB de care Becali vrea să scape: „Mereu mi-a creat probleme!”

VIDEO: Dorin Rotariu, la primul antrenament la FCSB

FCSB a publicat un reel (videoclip scurt, realizat special pentru social media) cu imagini de la antrenament, principala „țintă” a camerelor fiind noul jucător roș-albastru.

Fanii își pot face o idee despre jocul lui Rotariu din imaginile publicate: Dorin își etalează tehnica cu pase cu exteriorul și o acțiune individuală în care a trecut în viteză de Ovidiu Popescu, apoi a finalizat.

Dorin Rotariu va evolua la FCSB pe postul de atacant central, conform spuselor patronului Gigi Becali, deși poziția lui de bază este aceea de extremă dreapta. Latifundiarul vrea să îl vadă pe poziția de număr 9, fiind nemulțumit de randamentul lui Andrea Compagno, de stilul de joc al italianului, un #9 clasic, fără viteză și fără o tehnică deosebită.

Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii de la FCSB

Gigi Becali a anunțat și că Rotariu va încasa 20.000 de euro lunar, adică 240.000 de euro pe an, ceea ce îl transformă în al treilea cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, depășit doar de Vlad Chiricheș (400.000 de euro anual) și Florinel Coman (360.000).

La fel de mult precum Rotariu încasează Damjan Djokovic și Alexandru Băluță, alți doi jucători sosiți în acest sezon, plus Darius Olaru, unul dintre cei mai importanți jucători ai vicecampioanei.

Mai multe știri despre FCSB:

Face Becali o mare greșeală cu Rotariu? » Decizia care poate compromite transferul

A 5-a „ciorbă reîncălzită” de la FCSB » Becali nu mai ține cont de principiul lui MM Stoica

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Octombrie 2023, 11:30

Fanii își vor face o idee doar după cel vor vedea în primul sau în primele doua, trei meciuri. Lasati-l sa se antreneze pt ca iar o sa spuneți ca este " linsat" ...nu leșinat precum am citi în gazeta despre Hagi jr.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează