FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Becali și FCSB au făcut două transferuri la miezul nopții: „Gigi ştie să se revanșeze când primeşte ajutor”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 08:39 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 12:27

FCSB bifează două transferuri chiar în ziua meciului cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League: David Caiado și Goran Karanovic.

  • FCSB - Slovan Liberec, meci din turul 3 preliminar Europa League, se joacă astăzi, de la ora 20:30. Duelul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de Prima TV

Afectată de COVID-19, FCSB face transferuri chiar cu câteva ore înainte de meciul cu Slovan Liberec. Impresarul Anamaria Prodan a anunțat miercuri noapte că Hermannstadt, club condus de fiica sa, Rebecca, a ajuns la un acord cu FCSB pentru împrumutul a doi jucători: David Caiado și Goran Karanovic.

  • David Caiado (33 de ani) este un mijlocaș lateral născut în Luxemburg, cu cetățenie portugheză. A ajuns la Hermannstadt în iulie 2019, de la Gaz Metan, iar în acest sezon a bifat 103 minute în două meciuri. Este cotat la 250.000 de euro și a adunat două selecții pentru naționala sub 20 de ani a Portugaliei.
  • Goran Karanovic (32 de ani) este un atacant sârb, ajuns în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Are 54 de minute în tricoul sibienilor, în două partide, și nu a reușit niciun gol. Cota lui de piață este de 350.000 de euro. 

„Toate cluburile ar trebui să facă un efort şi să ajute fotbalul românesc. Caiado şi Karanovic sunt în drum spre Bucureşti. Dimineaţă vor face din nou testul COVID-19. Cluburile s-au pus de acord. Vor fi împrumutați pe şase luni cu opțiune de aducere înapoi la club, dacă Steaua nu se califică! Putem să mai oferim şi alţi jucători. Şi asta aş face-o pentru orice alt club.

Toată lumea o să fie mulțumită la nivel financiar. Gigi Becali ştie să se revanşeze când primeşte ajutor. Se pot întoarce oricând până la finalul perioadei de transfer. Pot rămâne sau se pot întoarce, depinde de cum se înţeleg ei. Dacă Steaua se califică e normal ca ei să continue”, a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport. 

Eu am stat de vorbă cu board-ul celor de la Hermannstadt şi chiar sunt fericiţi. Dacă va fi nevoie, mai vin şi alţi jucători. Dacă CFR şi FCSB merg mai departe, putem ţine capul sus în fotbal. În momentele astea, cine vorbește şi cine face scenarii, nu are minte! Când jucătorii Stelei cad pe bandă rulantă şi nu ajuţi... Nu există!
- Anamaria Prodan

Salvați de o anexă

Conform unei anexe a regulamentului UEFA, toți jucătorii vor putea fi trecuți pe listă pentru a fi folosiți în meciul cu Slovan Liberec. „Clubul poate folosi fotbaliști care nu au fost  înregistrați la UEFA în termenele prevăzute de regulament, cu condiția ca aceștia să fie înregistrați în mod corespunzător la asociația lor națională și să efectueze un test care să fie negativ în conformitate cu Protocolul UEFA Return to Play” este paragraful care o salvează pe FCSB.

Toți jucătorii noi trebuie testați în această dimineață la clinica indicată de UEFA, iar pentru a putea juca ar trebui ca rezultatele să vină până la ora 14:30, cu 6 ore înaintea fluierului de start.

VIDEO. Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Veste-șoc: FCSB - Slovan Liberec nu e la TV! Gigi Becali a respins toate ofertele

FCSB, cotată cu zero șanse în duelul cu Slovan Liberec de către un fost jucător al Stelei + Ironii pentru Ștefan Cană: „Măcar pahar cu picior dacă aveai”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
zagna
zagna  •  24 Septembrie 2020, 15:32

Poate citeste si craioveanul Sorin ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Septembrie 2020, 11:59
Postat de Dan Floarea pe 24 Septembrie 2020, 11:43

Ma mir ca nu a sarit si prietenul devotat de la Vaslui cu vreo 2-3 jucatori...de la nasu' 2-3 si facea selectionata campionatului...Uniti Salvam rosia becaliana...Ce mizerie de campionat - si ne mai miram cand apar nu stiu ce rezultate - si cand se spune ca totul se face pentru salvarea fotbalului romanesc te-apuca greata... Cand se-mbolnaveau altii, de la *** se emiteau comunicate de infierare pacatosi ... acum cand e la ei trebuie sa sarim, sa ajutam, sa salvam...***

Abia acum ti-ai dat seama ca e o mizerie de campionat? Pai cand liga modifica regulamentul la finalul competitiei ca sa nu retrogradeze cine trebuia si nici la baraj nu-i trimite macar,normal ca e o mizerie de campionat!Mai pune la socoteala faptul ca se investesc bani publici in echipe de fotbal,ca armata are echipa,primariile au echipa,spitalele mai lipsesc sa-si faca echipe,pompierii la fel,nu vad de ce nu-si fac si ei echipa.Eventual si Tvr ar trebui sa-si faca o echipa de fotbal! Ar fi bine sa fie asa,iar intr-o zi sa dispara tot fotbalul din Romania,ca prea am ajuns toti sa nu mai gandim,doar din ura pentru cineva nesemnificativ!

1270209279701927
Dan Floarea  •  24 Septembrie 2020, 11:43

Ma mir ca nu a sarit si prietenul devotat de la Vaslui cu vreo 2-3 jucatori...de la nasu' 2-3 si facea selectionata campionatului...Uniti Salvam rosia becaliana...Ce mizerie de campionat - si ne mai miram cand apar nu stiu ce rezultate - si cand se spune ca totul se face pentru salvarea fotbalului romanesc te-apuca greata... Cand se-mbolnaveau altii, de la *** se emiteau comunicate de infierare pacatosi ... acum cand e la ei trebuie sa sarim, sa ajutam, sa salvam...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close