INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

EXCLUSIV Veste-șoc: FCSB - Slovan Liberec nu e la TV! Gigi Becali a respins toate ofertele

FCSB - Slovan Liberec ar putea să nu fie televizat în România!
FCSB - Slovan Liberec ar putea să nu fie televizat în România!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 20:46 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 21:05

FCSB - Slovan Liberec, meciul care a generat o doză extraordinară de interes în ultimele zile, ar putea să nu fie televizat în România! Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a duelului pentru calificarea în play-off-ul Europa League. 

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, la Giurgiu, liveTEXT pe GSP.ro. Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a partidei.

Din informațiile obținute de GSP.ro, toate ofertele venite până acum din partea televiziunilor, printre care Look, Digi Sport și PRO TV, nu s-au ridicat la pretențiile cerute de Gigi Becali. Latifundiarul a cerut o sumă considerată prea mare, peste 100.000 de euro. Nu e exclus ca meciul să fie până la urmă la TV, dar, cu 24 de ore înaintea duelului de la Giurgiu, nicio televizune nu a bătut palma cu cei de la FCSB. 

E de așteptat ca negocierile dintre părți să continue și în aceatsă noapte, dar și mâine, în prima parte a zilei. O eventuală netelevizare a partidei ar fi una dintre cele mai mari surprize de pe piața media din ultimii ani, microbiștii români fiind obișnuiți să urmărească din fața micilor ecrane aproape toate meciurile importante ale echipelor românești. 

DigiSport are deja două partide tari în grilă pentru joi seara. Djugardens - CFR, de la ora 20:00, dar și Supercupa Europei dintre FC Sevilla și Bayern Munchen, care se joacă la ora 22:00.  

VIDEO Victor Becali, povești savuroase din tinerețea verilor Becali » Cum a pierdut Gigi Becali banii ascunși în baloții cu lână

Citește și alte știri despre FCSB: 

Sorin Cârțu nu iartă: „N-am compasiune pentru FCSB. O mai fi și justiția divină”

UPDATE Astra, salvarea FCSB: 4 transferuri pe ultima sută! Întâlnire decisivă la București în această seară

FCSB, cotată cu zero șanse în duelul cu Slovan Liberec de către un fost jucător al Stelei + Ironii pentru Ștefan Cană: „Măcar pahar cu picior dacă aveai”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (94)
persanu
persanu  •  24 Septembrie 2020, 11:07
Postat de 88gore88 pe 24 Septembrie 2020, 03:14

Cand Gigel nu mai da "tunuri" cu Stat-ul e foame mare.... 100k e suma mare ce trebuie negociata... :)

Asti ***, 100.000 sunt putini pt otransmisie de 4-6 ore cat tine meciul si emisiunile sportive , dar tu de unde sa ai habar , daca nu te duce capu nici doi metri . . . Este o transmisiune la care se uita toata suflarea fotbalistica fie ea si neFCSBista ... asta se stie demult. Dar este plin de inteligenti asimptomatici in subsolurile ziarelor , care mai de care mai destept. Intr-un interviu Dan Diaconescu spunea ca emisiunea lui facea intre 30-40 de mii de euro pe seara din publicitate iar punctul de raiting al lui era infim fata de punctul de raiting al unui meci de fotbal disputat la o ora accesibila.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  24 Septembrie 2020, 10:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  24 Septembrie 2020, 10:26
Postat de adyy25 pe 24 Septembrie 2020, 09:28

Nu mor caii cand vor cainii. As fi curios sa aflu suporterul carei echipe esti. Insa normal ca ti-e rusine cu echipa ta, oricare ar fi. Esti cumva oltean? Chiar ai fi de toata batjocura. Dinamovist? :))) A, stiu. Esti suporterul unei echipe desfiintate, de undeva din mlastina ligilor inferioare. Stiu, erai suporterul Urziceniului :)))))

e prăzar, stai liniștit... nu simți mirosul de la o poștă?

Vezi toate comentariile (94)
Comentează