FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dragomir a analizat cele 3 ținte de iarnă ale lui Gigi Becali: „Doar el poate juca la Steaua”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 12:55 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 13:08

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a analizat 3 dintre jucătorii doriți de Gigi Becali la FCSB în această iarnă, Arnold Garita (27), Bogdan Țîru (28) și Juan Bauza (26).

Într-o intervenție telefonică în direct la TV, Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă țintele FCSB-ului în mercato de iarnă sunt inspirate.

Gigi Becali este admirator declarat ai atacantului Arnold Garita și al mijlocașului Juan Bauza, și l-ar avea pe listă și pe fundașul Bogdan Țîru.

Dumitru Dragomir consideră că doar Garita ar fi un transfer util pentru FCSB.

FCSB l-a cedat în Liga 1 pe omul cu 7 goluri în sezonul trecut: „L-am dat să joace”
FCSB
FCSB l-a cedat în Liga 1 pe omul cu 7 goluri în sezonul trecut: „L-am dat să joace”

Dumitru Dragomir, despre cele 3 ținte de iarnă ale lui Gigi Becali la FCSB

„La Steaua e greu de jucat, presiunea este totală, diabolică, îți ia toată vlaga, toată energia pozitivă. La Steaua e greu. Niciunul nu poate juca la Steaua.

Poate cel de la Argeș, atât. Are forță, aleargă bine. Ceilalți nu pot juca la Steaua!”, a precizat Dragomir la Pro Arena.

Întrebat dacă Garita ar face față concurenței, având în vedere că FCSB îi mai are pe acea poziție pe Andrea Compagno și Billel Omrani, Dragomir a spus: „Poate să joace... pe bancă, sigur”.

Dragomir l-a lăudat pe Ianis Stoica, pe care Becali l-a dat la U Cluj

În cadrul intervenției, Dragomir l-a lăudat pe Ianis Stoica, atacantul de 19 ani de la FCSB care n-a mai înscris într-un meci oficial pentru roș-albaștri din aprilie 2022:

„Îl mai au pe Ianis Stoica, mai bun decât toți! Îi taie aripile ăstuia? Dă-l, mă, frate, să joace. Ați văzut ce gol a dat la U20, la Pancu? Ce să facă la FCSB în 7-8 minute pe meci? Să-l lase 7-8 meciuri la rând”.

Ulterior, Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat că l-a cedat pe Ianis Stoica la U Cluj.

Cei 3 jucători de pe lista lui FCSB

Arnold Garita (27 de ani), atacant camerunez, a ajuns la FC Argeș în iulie 2022, după ce a jucat mai mulți ani în Belgia și în ligile inferioare din Franța. La Pitești a înscris 6 goluri în 17 meciuri.

Dragomir a analizat cele 3 ținte de iarnă ale lui Gigi Becali: „Doar el poate juca la Steaua”
Arnold Garita

Boggan Țîru (28 de ani), fundaș central, joacă de aproape trei ani la Jagiellonia, în Polonia. A fost crescut la Academia „Gheorghe Hagi” și a jucat la seniori la Viitorul și la FC Voluntari.

Dragomir a analizat cele 3 ținte de iarnă ale lui Gigi Becali: „Doar el poate juca la Steaua”
Bogdan Țîru // foto: Imago Images

Juan Bauza (26 de ani), mijlocaș ofensiv argentinian, a ajuns în februarie 2020 în România, la Csikszereda. În vara lui 2021 a trecut la FCU Craiova, pentru care are înscris 5 goluri și a oferit 8 pase decisive în 39 de partide.

Dragomir a analizat cele 3 ținte de iarnă ale lui Gigi Becali: „Doar el poate juca la Steaua”
Juan Bauza, numărul 10 la FCU Craiova

Mai multe știri din Liga 1: 

Ilie Poenaru dezvăluie situația din spatele excluderii lui Desley Ubbink din lotul celor de la UTA: „Și-a bătut joc de munca colegilor”

FCSB are oferte pentru trei titulari! » Contactat de GSP, Gigi Becali a dezvăluit sumele de la negocieri: „De asta depinde totul”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
pensionarul74
pensionarul74  •  24 Noiembrie 2022, 07:52

Dragomir nu știe, nici acum,după atâția ani că clubul s e numește FCSB,nu Steaua,sau se referea la echipa din liga a doua???

stefdomi
stefdomi  •  22 Noiembrie 2022, 20:47
Postat de alexiosas pe 22 Noiembrie 2022, 15:05

deci zici ca nu echipa armatei a castigat Cupa Campionilor Europeni? puteam sa jur ca Dinamo=militie,Victoria=securitate,Steaua=armata......de ce a disparut doar una dupa recolutie? habar n-am.....dar cum zici tu,Steaua e/a fost numai una si vitrina de amanet a urdarului nu are nici o treaba cu Steaua....si,sincer,pentru un fotbal curat in Romania va urez desfiintare grabnica la amandoua

În caz că nu știi, echipele și cluburile își mai schimbă proprietarii, administratorii, nicio echipă din România (aș îndrăzni din lume, dar nu sunt sigur cum e cu Coreea de Nord, China, Rusia etc., țările cu fotbal invidiat de armata română) nu mai e în proprietatea celor ce le’au înființat sau deținut înainte de ‘89 (deh, așa merge lumea, spre bine, se dezvoltă în conformitate cu tendințele moderne). Așa se face că avem în prima ligă Farul, Rapid, Craiova, CFR, Petrolul, UTA, Chindia, Argeș, Steaua etc., echipe care nu mai au absolut nicico treabă cu cei ce le’au înființat și deținut. E greu de înțeles, dar nu imposibil…

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Noiembrie 2022, 17:37

...acest dinamovist spune numai contra fcsb ului ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close