FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir i-a găsit antrenor lui Gigi Becali: „Poate să fie o soluție! E băiat deștept”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 12:14 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 12:34

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că Mihai Pintilii (37) ar trebui să continue pe banca celor de la FCSB. 

După demisia lui Nicolae Dică, conducerea tehnică la FCSB a fost preluată de Mihai Pintilii din postura de „interimar”. Sub comanda acestuia, FCSB a fost învinsă în Conference League de West Ham, 0-3, dar a învins-o pe Rapid în derby-ul de campionat, scor 3-1. 

Dumitru Dragomir consideră că Pintilii ar trebui lăsat la conducerea echipei cel puțin până la finalul sezonului regulat. Momentan, FCSB ocupă locul 7 în campionat, cu 23 de puncte, 3 sub Petrolul, echipa de pe prima poziție de play-off.

Dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile lui Gigi Becali din cazinouri: de ce a aruncat cu un scaun în geam + „Mi-a cerut să trec anumiți fotbaliști pe lista neagră”
GSP LIVE
Dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile lui Gigi Becali din cazinouri: de ce a aruncat cu un scaun în geam + „Mi-a cerut să trec anumiți fotbaliști pe lista neagră”

Dumitru Dragomir: „Pintilii ar trebui lăsat la FCSB”

Întrebat dacă Mihai Pintilii este o „soluție reală”, Dragomir a răspuns:

„Poate să fie o soluție super reală! Ce a făcut el în ultimele zile... A luat presiunea de pe echipă, a luat-o asupra lui, a lăsat jucătorii să-și arate talentul, i-a pus pe posturile pe care dau randament, nu i-a schimbat de colo-colo.

Părerea mea este că ar trebui lăsat în pace măcar până se termină (sezonul regulat), să vadă dacă intră sau nu în play-off.

A fost băiat deștept (n.r. - cu Rapid), a pus la mijloc jucători care aleargă și scot mingile de la adversari, mai și pasează din când în când. Faptul că fiecare a alergat peste 10-11 kilometri demonstrează că a ales bine. Alergătura în plus nivelează valoarea”.

Dumitru Dragomir: „Pintilii e băiat deștept”

Referitor la declarațiile lui Mihai Pintilii, care a afirmat înainte de meciul cu West Ham că „încă nu sunt pregătit să fiu antrenor principal”, Dragomir a spus:

„Pintilii e copil liniștit, cuminte, văd că are și minte dacă a spus că nu se simte pregătit să preia echipa. Bravo lui, e băiat deștept”.

VIDEO: concluziile lui Mihai Pintilii după FCSB - Rapid

Mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mititelu prezintă un „adevăr crunt”: „Craiovenii sunt suporteri de rezultat! Așa e și la echipa care ne-a furat fanii”

De ce s-a „luat” Dan Petrescu de ofițerul de presă al clubului: „Am certat-o puțin pe Oana”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
NemesWilly
NemesWilly  •  08 Noiembrie 2022, 19:45

Asta este ala care zicea de Compagno ca nu o sa se integreze la fcsb??? Penibil personaj...

ortega
ortega  •  08 Noiembrie 2022, 19:21

Mai promovați mult bufonul ăsta ?

ortega
ortega  •  08 Noiembrie 2022, 18:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează