FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

FCSB e mereu KO la pauză! Roș-albaștrii au continuat seria șocantă din 2022

Farul a intrat în avantaj la pauză cu FCSB, 1-0. Roș-albaștrii au fost conduși la fiecare meci pe care l-au disputat pe teren propriu în 2022!
Farul a intrat în avantaj la pauză cu FCSB, 1-0. Roș-albaștrii au fost conduși la fiecare meci pe care l-au disputat pe teren propriu în 2022!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 21:50 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 22:58

Farul a intrat în avantaj la pauză cu FCSB, 1-0. Roș-albaștrii au fost conduși după prima repriză în fiecare meci pe care l-au disputat pe teren propriu în 2022, adică de 4 ori la rând!

Modestă pe durata primului act, FCSB a capitulat contra Farului în minutul 42. Ovidiu Popescu a pasat greșit, Grameni a recuperat și a continuat la Omoh. Din pasa nigerianului, Jefte a spart gheața. Golgeterul campionatului l-a bătut pe Andrei Vlad cu un șut la colțul scurt expediat din careu.

Imaginea specială apărută pe cubul Arenei Naționale și la vestiare înainte de FCSB - Farul
FCSB - Farul
Imaginea specială apărută pe cubul Arenei Naționale și la vestiare înainte de FCSB - Farul

De altfel, FCSB a confirmat o regulă în această seară. De fiecare dată când a evoluat pe Arena Națională în noul an, trupa lui Toni Petrea a fost condusă la pauză. Însă n-a pierdut niciodată până acum, înregistrând două remize și o victorie.

FCSB în 2022 pe Arena Națională

MECISCOR LA PAUZĂSCOR FINAL
vs. CFR Cluj1-23-3
vs. FCU Craiova 0-12-2
vs. Chindia0-23-2
vs. Farul0-10-2

Cum stau FCSB și Farul în clasament

Citește mai multe știri de actualitate:

Nicolae Dică s-a răstit la Iulian Miu, în direct: „Cum să-mi spui tu că eu nu am jucat la Steaua?!”

L-a încântat pe Mihai Stoica în Rapid - Dinamo: „A progresat enorm, un mare câștig pentru fotbalul românesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  27 Februarie 2022, 23:07

Ce ne-am face fără Ovidiu Popescu?! Mulțumim ‘nea Jijiiii că ai inspirație la alcătuirea primului unșpe. Garantat luăm campionatul! Cândva…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează