FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // E sabotor-șef! Omul lui MM Stoica aruncă în aer prestația echipei în momente-cheie

Articol de , - Publicat luni, 04 februarie 2019 09:00

Bogdan Planic, sârbul cu o imagine excelentă, e de fapt un gafeur din cauza căruia FCSB a pierdut un titlu de campioană și o calificare în grupele Europa League!

Becali e uimit de prestația dezastruoasă pe care a avut-o Planic la Călărași, dar jocul cu care sârbul subminează tot efortul echipei a devenit ceva obișnuit. În partida cu Dunărea a fost lent, ezitant și a gafat la golul lui Mediop.

Apărătorul pe care Mihai Stoica îl consideră "cel mai bun stoper străin care a evoluat vreodată în România" a strâns o listă lungă cu meciuri proaste, de multe ori erorile lui au hotărât rezultatele. 

Planic, pe care FCSB l-a adus în 2017 de la Vojvodina, a greșit într-un eșec cu Poli Iași, din sezonul trecut, 0-1 în Moldova. A apreciat greșit traiectoria mingii, balonul l-a depășit și Panțâru a rămas singur și a putut să înscrie. O greșeală "clasică" pentru sârbul devenit de curând căpitanul vicecampioanei. 

L-a iertat pentru bani

El a fost foarte slab și în sezonul actual: cu Chiajna, în eșecul cu 0-1, apoi la 1-4 cu Sepsi și la 1-3 în Austria cu Rapid Viena. A comis mai multe gafe decât au produs improvizațiile de fundași centrali pe care le-au folosit Dică și Teja: Lucian Filip, Junior Morais, Dragoș Nedelcu.

 Becali s-a ferit, în general, să-l critice foarte dur pe Planici, mai degrabă l-a menajat chiar și după greșeli evidente. De ce a procedat așa? Bogdan are contract până în 2021 și e un jucător bun de vândut, a existat interes pentru un transfer al său.

Agentul care l-a adus în România, Zvonko Milojkovici, l-a și avertizat pe Gigi de câteva ori că-și va lua clientul dacă jucătorul va fi supus "tirului" pe care-l folosește de obicei patronul. 

Meciurile slabe ale lui Planici în acest sezon:

  • Astra - FCSB 1-0 » Nota 4 în Gazetă
  • FCSB - Botoșani 2-2 » 5
  • FCSB - Chiajna 0-1 » 3
  • Craiova - FCSB 2-1 » 5
  • FCSB - Gaz Metan 2-1 » 5
  • Sepsi - FCSB 4-1 » 3
  • FCSB - CFR 0-2 » 5
  • FCSB - Hajduk 2-1 » 5
  • Rapid Viena - FCSB 3-1 » 4
  • FCSB - Rapid Viena 2-1 » 5

MM îl vedea la Mondial!

Planic, al cărui transfer a fost efectuat la recomandarea lui Mihai Stoica, a devenit fundașul central numărul 1 din lotul FCSB, peste Bălașa, un internațional român în vârstă de 24 de ani. MM a fost dezamăgit că favoritul lui n-a făcut parte din lotul Serbiei la Campionatul Mondial de anul trecut! Pe cine au ales sârbii, de n-a avut loc Planic: Branislav Ivanovic, ex-Chelsea, Uros Spajic, aflat acum la Krasnodar, Veljkovic, de la Werder Bremen, Milenkovic de la Fiorentina. 

Salvatorul stă de o jumătate de an!

Fundașul central pe care Becali abia-l așteaptă să intre în locul lui Planic, Momcilovici, nu e tocmai stoper, el a fost reprofilat din fundaș stânga. Și n-ar fi asta problema principală! Momcilovici n-a mai jucat din august, de la turul cu Hajduk Split! S-a accidentat atunci și a făcut doar recuperare în ultimele șase luni. Sârbul a revenit la antrenamente și a bifat trei minute în finalul amicalului cu Dinamo Kiev, din stagiul spaniol, doar cât să mai apară pe teren, nu de ajuns ca să reintre în formă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
fotbal101
fotbal101  •  05 Februarie 2019, 08:09

***.sabotorii sunt Gigi și mm! Steaua a mers bine când au fost ei la pușcărie! Planic este la ora actuala cel mai bun fundaș central din liga 1.mai bine uitați-vă în arhivă cum Tănase de 2 milioane de euro are goluri numai cu echipe din subsolul clasamentului, morais la fiecare faza făcea penalty!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  04 Februarie 2019, 17:40
Postat de cneius pe 04 Februarie 2019, 14:50

Articol fals ca si autorii lui. Planici a prins si meciuri foarte bune in care i-a salvat pe Steaua ! Nu poti scoate in evidenta doar meciurile slabe jurnalistii lui peste !

Platnici n-a jucata steaua niciodată!

alan24
alan24  •  04 Februarie 2019, 17:27

Se exagereaza, planic chiar este un fundas foarte bun ptr nivelul ro..desi a mai gresit ! nu este chiar cel mai bun fundas strain care a evoluat in ro, mm vorbeste aiurea. miha mevlija este de departe cel mai bun ! fundas ca ala nu vom mai vedea in Romania ! mai este un puljic, un szukala, ngadeu, dielna, cadu, etc, fundasi centrali ce au impresionat in ro...dar mevlija a fost peste toti. eu nu imi amintesc o eroare majora a lui in timpul petrecut la Dinamo.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează