FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

Edi Iordănescu, iritat de o întrebare înainte de FCSB - Clinceni: „Nu cred că trebuie să dau explicații”

Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: captură YouTube
Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 20:59 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 21:30

Înaintea meciului dintre FCSB și Academica Clinceni, Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul gazdelor, a părut iritat de o întrebare cu privire la Constantin Budescu (32).

Totul despre FCSB - Academica Clinceni, AICI

Edi Iordănescu a decis să înceapă meciul cu Academica Clinceni cu Constantin Budescu pe banca de rezerve. Asta după ce mijlocașul ofensiv a evoluat tot meciul cu CS Hunedoara în Cupa României, în urmă cu două zile. Adică 120 de minute, întrucât meciul a intrat în prelungiri.

Edi Iordănescu: „Nu cred că trebuie să dau explicații”

Întrebat la flash-interviu despre Budescu, antrenorul FCSB-ului a părut iritat, dar a răspuns în cele din urmă, oferind motivul pentru care „Budi” a rămas pe bancă.

Nu cred că trebuie să dau explicații în sensul ăsta. Decizia e a mea, a jucat 120 de minute. Încă nu e la 100%, a făcut un consum foarte mare. E un jucător pe care sunt sigur că în viitor îl veți urmări foarte des în jocurile noastre. Să vedem”, a spus Iordănescu.

Suntem 20 mari și lați în momentul de față, sunt mulți jucători accidentați. Avem un staff medical competitiv, care lucrează să recuperăm jucători. Una peste alta, suntem profesioniști și trebuie să demonstrăm astăzi că depășim orice fel de barieră.

- Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Nu e prima dată când Edi Iordănescu a vorbit despre folosirea lui Budescu. După meciul cu FCU Craiova, 1-0 în deplasare, când Budescu a intrat în minutul 77, a declarat: 

„E bine că decid eu când fac schimbările, așa că îl bag când doresc (râde). E un jucător foarte valoros, care trebuie cucerit mental, câștigat fizic, ne va ajuta cu siguranță. Mult talent, maturitate... răsfățat în trecut, dar acum împuns de la spate de mine de câte ori e nevoie”.

Echipe de start la FCSB - Academica Clinceni: 

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Cordea, Șut, Olaru - Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe 
REZERVE: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi 
ANTRENOR: Edward Iordănescu

CLINCENI: E. Dobre - Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu - Moulin, Cascini - Cioiu, Chandarov, De Amorim - Omoh 
REZERVE: Păun, Gardoș, Pashov, Gavra, Vanzo, Ventura, Kazlauskas, Dumitrache, Goma 
ANTRENOR: Ionuț Chirilă

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB are un nou căpitan » Cui i-a dat Edi Iordănescu banderola

Marco Dulca, spre CFR după 11 ani la Universitatea Cluj: „Nu contează trecutul meu, normal că mi-aş dori să ajung la campioana României”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează