FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Edi Iordănescu, primul avertisment pentru Becali: „Nu sunt pregătit! Ne-am schimba obiectivul”

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul lui FCSB, nu vrea să audă și de plecarea lui Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv). +18   FOTO
Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul lui FCSB, nu vrea să audă și de plecarea lui Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv).

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2021 16:15 / Actualizat sambata, 28 august 2021 20:41

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul lui FCSB, nu vrea să audă și de plecarea lui Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv).

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, Tănase a semnat un nou contract cu FCSB, valabil până la 30 iunie 2025. Florin a obținut un avantaj: prețul lui nu mai e de 5 milioane de euro, cât cerea Becali, fiind micșorat până la 3 milioane de euro. Ceea ce înseamnă că-i cresc șansele de a prinde un transfer în străinătate, un obiectiv pe care fotbalistul l-a tot repetat în ultima vreme.

„Nu sunt pregătit să mai pierd încă un jucător! În ultimele 6 luni au plecat Man și Moruțan, l-am pierdut pe Coman, accidentat. 3 jucători grei, cu multă importanță în economia jocului. Orice altă plecare înseamnă că ne schimbăm probabil obiectivul, și eu am venit pentru titlu. 

În acest scenariu, va trebui să punem în loc și e foarte greu să-i identifici pe acei jucători, să-i integrezi. Ne va fi imposibil să recuperăm terenul! Atunci nu se poate vorbi decât de o reconstrucție”, a declarat Iordănescu Jr. la conferința de presă.

Edi Iordănescu a comentat haosul de la CFR Cluj

Edi Iordănescu, noul antrenor al celor de la FCSB, e față în față cu un meci special: duminică, de la ora 21:00, tehnicianul înfruntă CFR Cluj, echipa alături de care a câștigat titlul în urmă cu doar câteva luni.

Astăzi, la conferința de presă ce a prefațat duelul din „Gruia”, Edi Iordănescu a fost întrebat și despre evenimentele neverosimile petrecute la CFR Cluj în ultimele două zile. În ciuda haosului de la Cluj, Edi nu o subestimează pe CFR.

„Nu e foarte ușor să comentez ce a fost acolo, reprezint alt club, am fost acolo, sunt oameni cu care am lucrat. Nu s-a întâmplat un lucru care să facă cinste, mai ales că a fost public și a depășit și granițele țării. Este afectată imaginea, din păcate pentru ei. 

Mai mult nu pot să comentez, sunt problemele lor. Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva. S-au întâmplat lucruri la nervi, lucruri care au săpat în timp, dar nu este problema mea. Nu e normal pentru un club care a câștigat patru campionate, care ne-a reprezentat cu cinste în cupele europene!”, a afirmat Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu: „Jucătorii au o capacitate de redresare incredibilă”

„Cert este că eu cunosc grupul de jucători (de la CFR Cluj), care are o capacitate de redresare incredibilă. Normal că sunt afectați, dar când intră în teren se repoziționează rapid. Sunt lucruri pe care cu greu le pot anticipa. 

Noi nu trebuie să ne ducem pe o traiectorie greșită, să credem că vom întâlni un adversar dezorganizat. CFR se va repoziționa, jucătorii au capacitatea de a fi la cote înalte”, a declarat Edi Iordănescu, în timpul conferinței de presă de astăzi. 

VIDEO FCSB se pregătește pentru derby-ul cu CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate:

Mihai Stoica anunță măsuri dure împotriva unui titular: „Va fi amendat! Sare calul, deși nu face echitație”

EXCLUSIV Crețu și Vucur sunt istorie la FCSB! Gazeta a aflat sumele uriașe pe care Gigi Becali le plătește pentru a scăpa de cei doi

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  28 August 2021, 17:21
Postat de watsongt pe 28 August 2021, 16:59

inca o saptamana si este gata perioada de transferuri,vitan barzesti nu-l vinde pe sorescu si intra in faliment,iar Steaua din liga 1 nu-l vinde pe tanase si castigam campionatul.

Alt cont, aceleasi aberatii.... cand te maturizezi ma?

watsongt
watsongt  •  28 August 2021, 17:18
Postat de knuty pe 28 August 2021, 17:00

Daca pleaca USCATU intra in faliment SC FC FCSB SA!!!!Anul trecut nu a fost in echipa USCHEALA ????Ce a facut???A dat goluri in meciuri aranjate ...ca sa mai fie laudat sa fie chemat la nationala...L-a driblat de doua ori pe Carabela si *** l-a chemat la nationala....

pai nu suntem in situatia de a intra cineva in faliment daca pleaca tanase,dar daca nu pleaca sorescu,vitan barzesti sigur intra in faliment.

leu.mr
leu.mr  •  28 August 2021, 17:01

"primul avertisment pentru Becali" - Te apuca risul cum se chinuie jurnalistii sa creeze "tensiune" :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează