FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Crețu și Vucur sunt istorie la FCSB! Gazeta a aflat sumele uriașe pe care Gigi Becali le plătește pentru a scăpa de cei doi

Alexandru Crețu și-a încheiat deja socotelile cu FCSB / Sursă foto: GSP
Alexandru Crețu și-a încheiat deja socotelile cu FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 12:19 / Actualizat sambata, 28 august 2021 12:42

Alexandru Crețu și Stipe Vucur, doi dintre fotbaliștii aduși la FCSB în vară, și-au încheiat socotelile cu echipa din Berceni. Clubul lui Becali va plăti sume consistente pentru a le rezilia contractele celor doi. 

Aduși pentru a transforma defensiva roș-albastră într-o fortăreață, Crețu și Vucur nu s-au încadrat în parametrii pretențiosului Gigi Becali. Câteva evoluții mai slabe ale celor doi l-au determinat pe patronul de la FCSB să anunțe public că nu se mai bazează pe cei doi stoperi de 29 de ani.

Crețu și Vucur, OUT de la FCSB. Decizia îl costă pe Becali 110.000 de euro

Gazeta Sporturilor a aflat că Alexandru Crețu, fotbalistul adus cu surle și trâmbițe din Slovenia, și-a rezilitat deja contractul cu FCSB. Va primi, conform clauzei, despăgubiri în valoare de 50.000 de euro

Asta nu-i tot! Daunele suportate de Becali vor fi și mai mari, fiindcă următorul care își va rezilia contractul e austriacul Stipe Vucur. Acesta are o clauză de 60.000 de euro, iar despărțirea e iminentă. Așadar, latifundiarul va plăti, pentru a scăpa de cei doi, nu mai puțin de 110.000 de euro. 

O sumă deloc neglijabilă, dar pe care Becali o va plăti fără ezitări pentru a-și satisface unul dintre ultimele mofturi pe care le-a avut înainte de venirea lui Edi Iordănescu.

Alexandru Creu a bifat 7 meciuri în tricoul vicecampioanei, în timp ce Stipe Vucur a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor de doar 3 ori. În prezent, FCSB se bazează în defensivă pe Vinicius, Iulian Cristea și Miron.

Crețu și Vucur, printre primele transferuri reușite de FCSB în vară

Crețu a devenit liber după ce s-a despărțit de Maribor, club a cărui ofertă de prelungire a contractului a refuzat-o. A fost adus la FCSB pentru poziția de fundaș central, acolo unde Becali a căutat insistent un jucător, deși în ultima perioadă, în Slovenia, a evoluat mai mult la mijlocul terenului. 

Stipe Vucur a fost adus din a treia ligă germană, de la Hallescher, formație la care a ajuns în octombrie 2020. Vucur a mai evoluat pentru Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau, fiind crescut de academia celor de la Red Bull Salzburg.

VIDEO FCSB se pregătește pentru derby-ul cu CFR Cluj

Citește și alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica îi dă replica lui Duckadam: „Cum poți să spui așa ceva? E definiția smereniei!”

Edi Iordănescu își face dream-team! Cum va arăta FCSB cu Claudiu Keșeru în echipă + cifrele uluitoare ale atacantului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
gazistu
gazistu  •  28 August 2021, 17:30

slabi amandoi.... bine ca o scapat de ei!!

1cesare
1cesare  •  28 August 2021, 16:33

"suma uriașă" e pt "ziariștii" gsp ... pt cioban e mărunțiș.

drd245
drd245  •  28 August 2021, 16:16

nici o bataie ca la cluj?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează