FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica îi dă replica lui Duckadam: „Cum poți să spui așa ceva? E definiția smereniei!”

MM Stoica / Sursă foto: Captură Facebook@FCSB
MM Stoica / Sursă foto: Captură Facebook@FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 11:12 / Actualizat sambata, 28 august 2021 11:49

Într-un live găzduit pe pagina oficială de Facebook a celor de la FCSB, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a ținut să-i răspundă lui Helmuth Duckadam, după ce Eroul de la Sevilla” l-a numit pe Andrei Vlad arogant”. 

Oficialul roș-albaștrilor sare în apărarea lui Andrei Vlad, cel care a primit multe critici pentru prestațiile din ultima vreme. Unul dintre contestatarii goalkeeper-ului a fost chiar Helmuth Duckadam, căruia MM i-a răspuns în această dimineață.

Mihai Stoica îi răspunde lui Duckadam: „Andrei Vlad e definiția smerenei, a omului sfios”

„Părerea lui Dukadam mă interesează foarte tare. L-am auzit spunând despre Andrei Vlad că e arogant. Andrei Vlad poate pare arogant prin mimica feței, dar e unul dintre cei mai cuminți și umili fotbaliști cu care am lucrat vreodată. 

Andrei Vlad, cu o oră înainte de a începe antrenamentele, e în sală. Și nu zâmbește o dată! Nu merge în sală ca să bea câte o gură de apă și să se joace tech ball, merge în sală ca să se antreneze. După ce se termină antrenamentul, se duce și stă o oră în sală. Este un om care trece și salută și o persoană necunoscută de pe hol. 

E un copil cu o educație cum rar am întâlnit. Să-l spui că e arogant înseamnă că nu-l cunoști deloc. Dacă vorbești cu el, Andrei Vlad e definiția smerenei, a omului sfios. Se îmbujorează când vorbești cu el. Nu ai cum să spui despre el că e un om arogant, fiindcă nu e un om arogant. E un băiat de prea mare bun simț. Poate pentru că faptul că are prea mult bun simț i-a cauzat în dese rânduri. Mi-ar plăcea să fie mai nesimțit”, a afirmat Mihai Stoica.

„Andrei Vlad e un arogant!” » „Messi al portarilor”, criticat de Duckadam

Andrei Vlad (22 de ani), portarul celor de la FCSB, primește critici dure de la o figură emblematică, Helmuth Duckadam, care îi cere tânărului goalkeeper al vicecampioanei să fie mai modest.

Mihai Stoica îi dă replica lui Duckadam: „Cum poți să spui așa ceva? E definiția smereniei!”
Duckadam l-a criticat pe Andrei Vlad

Helmuth Duckadam, 62 de ani, s-a arătat deranjat de atitudinea pe care Vlad o are și îl arată cu degetul pe acesta fiindcă e infatuat. „Mă întrebați dacă Vlad va fi afectat de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima vreme? Nu cred absolut deloc așa ceva. După victoria cu Gaz Metan l-am urmărit la interviul care a urmat partidei. Mie, unuia, mi s-a părut destul de arogat și chiar mă întrebam de ce are această atitudine.

Dacă ar fi să-i dau un sfat, atunci îi transmit să fie mai modest! Calități de portar are, dar trebuie să le și arate și poate că mai multă modestie și mai puțină aroganță l-ar ajuta să și aibă prestații la un nivel mai înalt”, a comentat Duckadam.

VIDEO FCSB se pregătește pentru derby-ul cu CFR Cluj

Citește și alte știri despre FCSB:

Edi Iordănescu își face dream-team! Cum va arăta FCSB cu Claudiu Keșeru în echipă + cifrele uluitoare ale atacantului

Gigi Becali, ofertă oficială pentru Deian Sorescu » Suma oferită și răspunsul lui Dinamo: „E adevărat, banii ăștia ne ajută”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
steaua.libera
steaua.libera  •  29 August 2021, 02:16

Teqball, nu tech ball

117850983907825
Mircea Ordean  •  28 August 2021, 18:19

Vlad se protejează sufletește cum poate...

joepanait
joepanait  •  28 August 2021, 15:59

E definitia tâmpeniei. Un portar mediocru preocupat de pensat si de facut unghiile cu lac.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close