FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Andrei Vlad e un arogant!” » „Messi al portarilor”, criticat de o figură emblematică a Stelei

Andrei Vlad a împlinit în aprilie 22 de ani / FOTO: Cristi Preda +20   FOTO
Andrei Vlad a împlinit în aprilie 22 de ani / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 12 august 2021 08:20 / Actualizat joi, 12 august 2021 09:25

Andrei Vlad (22 de ani), portarul celor de la FCSB, primește critici dure de la o figură emblematică, Helmuth Duckadam, care îi cere tânărului goalkeeper al vicecampioanei să fie mai modest. 

Revenit între buturi după prestația dezastruoasă din returul cu Șahtior Karagandî, când a greșit grav la primul gol al gazdelor și, implicit, are pe conștiință ratarea calificării, Andrei Vlad are parte de un nou contestatar. 

Și nu oricine, ci unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut vreodată România. Helmut Duckadam, 62 de ani, s-a arătat deranjat de atitudinea pe care Vlad o are și îl arată cu degetul pe acesta fiindcă e infatuat. 

„Mă întrebați dacă Vlad va fi afectat de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima vreme? Nu cred absolut deloc așa ceva. După victoria cu Gaz Metan l-am urmărit la interviul care a urmat partidei. Mie, unuia, mi s-a părut destul de arogat și chiar mă întrebam de ce are această atitudine. 

Dacă ar fi să-i dau un sfat, atunci îi transmit să fie mai modest! Calități de portar are, dar trebuie să le și arate și poate că mai multă modestie și mai puțină aroganță l-ar ajuta să și aibă prestații la un nivel mai înalt”, a comentat Duckadam. 

„Andrei Vlad e un arogant!” » „Messi al portarilor”, criticat de o figură emblematică a Stelei
Duckadam a analizat situația actuală a lui Andrei Vlad

Andrei Vlad a ratat transferul la CSU Craiova

Vlad va fi titular în derby-ul cu Rapid, de duminică seară, și a primit încurajări inclusiv de la Gigi Becali, cel care anunțase că vrea să-l dea înapoi la Universitatea Craiova, imediat după meciul din Conference League. 

Afacerea a căzut în ultimul moment, când Becali aflase că oltenii îl doresc doar pentru a-l vinde imediat mai departe. Din acest motiv, Gigi a refuzat să-i mai dea drumul și l-a și băgat rapid între buturi, tocmai în speranța că ar putea urgenta o vânzare a lui extrem de profitabilă.

61 de meciuriare Vlad pentru FCSB, în 4 ani, exclusiv în meciurile de campionat. N-a câștigat niciodată titlul

Duckadam: „Rapid a făcut o eroare, FCSB va câștiga ușor derby-ul” 

Fostul președinte de imagine al clubului patronat de Gigi Becali s-a referit și la derby-ul de duminică, FCSB - Rapid. Și a avut o opinie extrem de interesantă cu privire la ceea ce ar putea fi decisiv în acest joc. 

„Eu cred că cei de la Rapid au comis o eroare foarte mare. I-au provocat în mod premeditat pe cei de la FCSB și din acest motiv prevăd o victorie chiar facilă pentru FCSB

Acele ironii ale lui Săpunaru și Dandea îi vor ambiționa pe cei de la FCSB, o echipă căreia e foarte greu să-i față atunci când intră motivată. S-a văzut și în meciul cu Craiova că FCSB e foarte greu de oprit din joc, chiar și sezonul trecut, în acel meci cu CFR, a primit gol la ultima fază", a declarat portarul care a cucerit Cupa Campionilor Europeni acum 35 de ani și care a apărat 4 penalty-uri în finala cu FC Barcelona. 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea derby-ului Rapid - FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

Galatasaray a pregătit noua ofertă pentru Moruțan și mai vrea un român!

Istoria e de partea lor! 3 episoade tari din rivalitatea tumultoasă Rapid - FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
remarque
remarque  •  13 August 2021, 10:11

un portar tanar, cu calitati, dar gafeur. Poate sa se maturizeze daca il ajuta capul(nu frizura), sa vedem daca apuca, pentru ca in momentul in care va gafa din nou il provoaca din nou pe patron. Si de gafat va gafa. Inevitabil

1157593904266198
Bulete Cristi  •  12 August 2021, 22:27

Nu doar ca ezte arogant este si prost.Are o aroganta proasta..lipsa de bun si.t de parca ar fi cel mai mare portar din lume dar el estw el.mai prost portar din univers..un portar din care sare mingia ca din coltul mesei si apoi vine plin de figuri la interviuri de iti vine sa ii rupi capul...un copil prost crescut..

bodystyle74
bodystyle74  •  12 August 2021, 19:13

Este mesi al portarilor dar cu un singur s.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează