INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Galatasaray a pregătit noua ofertă pentru Moruțan și mai vrea un român!

Galatasaray nu a renunțat la Moruțan!
Galatasaray nu a renunțat la Moruțan!

Articol de - Publicat miercuri, 11 august 2021 11:34 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 14:52

Galatasary pregătește 6 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani), dar numai dacă se desparte de Falcao și Feghouli. Și ar fi propus 6,5 milioane de euro Parmei pentru Dennis Man (22 de ani).

Galatasaray nu a acceptat să plătească 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, cât a pretins patronul lui FCSB. Dar transferul mijlocașului la clubul turc încă s-ar putea realiza în această vară.

Condiția pentru ca Olimpiu Moruțan să semneze cu Galatasaray

Potrivit cotidianului Fotomac, Cim-Bom-Bom ar avea pregătite 6 milioane de euro cu care să-l cumpere pe jucătorul în vârstă de 22 de ani ca număr 10. Totuși, el va ajunge la Istanbul numai cu o condiție. Ca roș-galbenii să se despartă în această lună de două dintre starurile sale: Radamel Falcao și Sofiane Feghouli. Altfel, nu!

Parma nu îl cedează pe Dennis Man pentru jumătate din suma plătită lui FCSB

Așteptând să plece Falcao și Feghouli și fără a avea siguranța că FCSB îl va ceda pe Moruțan pentru 6 milioane, Galata încearcă și o altă variantă. Tot un român. Dennis Man.

Același jurnal turc susține că a fost făcută o ofertă Parmei de 6,5 milioane de euro. Însă patronul "cruciaților", americanul Kyle Krause, nu îl va vinde pe Man pentru jumătate din suma plătită pentru achiziționarea lui de la FCSB.

VIDEO Ce spune Dennis Man despre plecarea de la FCSB și cum glumește cu Moruțan: „Oli, am îmbătrânit...”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Borussia Dortmund, revoltată de transferul lui Messi la PSG: „Nu mi-ar plăcea să îngenunchez în fiecare dimineață”

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor » Antrenorul lui CFR, unic în fotbalul românesc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
radu876
radu876  •  12 August 2021, 09:19

între timp galata_saray a luvat un fundaș danez. 7 bulioane, dar fundașii îs mai ieftini. ca și ollie moruțan, nu a fost la euro.

ilie33
ilie33  •  12 August 2021, 01:37
Postat de fairplayromania pe 11 August 2021, 19:44

Intre timp Craiova il vinde pe Ofosu la Bursaspor..... dar aici pe gigisport avem ştiri doar despre fcgigi. Catastrofa fotbalistică Moroţan o sa ajungă precum balerina Tănase....batrin si cocoşat .

Îl vinde cu 150.000, ce știre este asta? zilnic sunt mii de oameni in România care cheltuie mai mult de 150.000 euro

rocky5
rocky5  •  11 August 2021, 22:47
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 11 August 2021, 17:50

Lasa mishtourile, a fost principalul pasator de gol al campionatului trecut, la 21 de ani. Si a mai dat si goluri. Mai cauta prin istoria fotnalului romanesc altul la 21 de ani asa

Da, a facut furori in campionatul trecut când au ratat toate obiectivele, absolut toate trofeele puse in joc si in Europa s-au făcut de băcănie! Probabil ca faci parte din staff-ul mincinos de marketing al pipereanului!:)))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează