FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - RAPID 0-1

A început derby-ul » Săpunaru și Dandea încing atmosfera: „FCSB e o echipă nou-înființată”

Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0. Cristian Săpunaru (37 de ani) este pregătit pentru derby-ul cu FCSB, de runda viitoare.
Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0. Cristian Săpunaru (37 de ani) este pregătit pentru derby-ul cu FCSB, de runda viitoare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 23:59 / Actualizat duminica, 08 august 2021 00:07

Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0. Cristian Săpunaru (37 de ani) este pregătit pentru derby-ul cu FCSB, de runda viitoare. 

„Am reușit tot ce ne-am propus până în acest moment. Suntem la Rapid, e normal să ne dăruim și să mergem lângă fani. Mai e până la meciul cu FCSB. Acum trebuie să ne bucurăm de acest rezultat”, a spus Cristian Săpunaru, la Telekom Sport

Săpunaru și Dandea aprind derby-ul Rapid - FCSB

Întrebat dacă Rapid poate să o învingă pe „FCSB, o forță în Liga 1”, Săpunaru a spus: „Ce e?! Și noi suntem o forță! Noi suntem Rapid București. Asta e o întrebare ciudată. De unde să știu dacă îi vom învinge. Dacă știam, aș fi jucat la pariuri”.

Alexandru Dandea, celălalt fundaș central al giuleștenilor din victoria cu FC Argeș, a fost și mai tăios. A spus că nu există o rivalitate aparte între Rapid și FCSB, pentru că formația patronată de Gigi Becali ar fi „una nou înființată”.

Start istoric de sezon pentru Rapid

Rapid este neînvinsă în primele 4 etape, acumulează 10 puncte și ocupă locul secund. Giuleștenii egalează o performanță importantă.

Precedentul sezon în care au avut 10 puncte în acest punct a fost 2007/2008. Echipa era pregătită de Cristiano Bergodi și termina pe locul 3, după CFR Cluj și FCSB.

VIDEO Fanii Rapidului au mers la mormântul lui Nicolae Dobrin! Moment emoționant cu soția legendarului fotbalist

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Cuvântul asupra căruia a insistat Adrian Mutu, după victoria cu Clinceni: „Asta contează”

Ilie Poenaru și-a distrus 2 jucători, imediat după înfrângerea cu FCU Craiova: „S-a terminat cu fotbalul din gleznă! Dacă ești fotbalist, o rezolvi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (151)
jabs
jabs  •  09 August 2021, 12:04
Postat de kuba pe 08 August 2021, 11:20

La meci o sa fie 30.000 de rapidiști și cu chiu cu vai 1000 de gigisti! Bine-nțeles MASS media o sa scrie ca au fost 15000 de rapidiști și 5-6000 de gigisti :))))) Sper sa ii alerge rapidiștii pe Mustață și *** săi!

ce veti jeli la final......vai de capul vostru...

jabs
jabs  •  09 August 2021, 12:02
Postat de dinamo_forever_77 pe 08 August 2021, 15:17

Nu-l lasa sa va strice bucuria. Unii sunt incapabili sa inteleaga un fenomen. Judeca intrinsec ceva si gata, uitand ca si echipa lor a pierdut atatea meciuri cu ultimile clasate. Felicitari pentru parcursul bun din liga 1 si bafta etapa urmatoare!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  09 August 2021, 12:01

cea mai mare performanta a fost eliminarea din Europa League de catre NICOLITA !!!

Vezi toate comentariile (151)
Comentează