FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iosif Rotariu, propunere pentru FCSB: „E un fotbalist de mare viitor și la vârsta asta are nevoie de cât mai multe jocuri”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 17:18 / Actualizat joi, 02 martie 2023 18:30

Adus la începutul sezonului pentru aproape 1 milion de euro, mijlocașul Eduard Radaslavescu (18 ani) nu s-a impus la FCSB, iar Iosif Rotariu are un sfat pentru formația roș-albastră.

Fostul mare internațional spune că mijlocașul crescut la Academia Hagi are nevoie de cât mai multe minute și sugerează un împrumut al acestuia.

Ce a decis astăzi Comisia de Recurs în cazul Sepsi OSK - FCU Craiova
Proces FCU Craiova- Sepsi
Ce a decis astăzi Comisia de Recurs în cazul Sepsi OSK - FCU Craiova

Iosif Rotariu, sfat pentru FCSB în cazul lui Radaslavescu

„Nu știu dacă Radaslavescu ar trebui să joace la FCSB titular pentru că acum sunt Olaru și Edjouma pe aceeași poziție. 

Radaslavescu ar trebui, în primul rând, să joace. Nu pot spune dacă la FCSB sau dacă ar trebuie să fie împrumutat în altă parte. E un fotbalist de mare viitor și la vârsta asta are nevoie de cât mai multe jocuri ”, a spus Iosif Rotariu pentru sport.ro.

MM Stoica l-a interzis pe Leo Strizu în vestiarul FCSB!

Surse din club povestesc că Mihai Stoica nici nu-i mai permite antrenorului principal să intre în vestiar. Managerul le-a transmis celorlalți oameni din staff să nu-l primească pe Strizu în cabină înaintea partidelor, atunci când Pintilii ține discursul în fața jucătorilor. 

Pintilii e antrenorul principal de fapt, iar în programul din timpul săptămânii șeful staff-ul tehnic e Thomas Neubert, germanul conduce majoritatea exercițiilor din antrenamente. MM nu i-a aplicat interdicția aceasta lui Strizu ca să-l umilească, el este, pur și simplu, convins că e mai bine pentru echipă ca „principalul” să nu le vorbească fotbaliștilor. De când a fost angajat ca „umbrelă” pentru Pintilii, Leo a uimit în câteva interviuri. 

Prima oară când a vorbit în public, el nu știa numele asistenților săi! A spus „voi colabora cu Pintilii și cu... cu ceilalți, cu secunzii”, fără să-și amintească numele lor, în condițiile în care unul dintre secunzi este Lucian Filip, pe care Strizu l-a și antrenat la echipa a doua a clubului, la începutul carierei fostului mijlocaș.  Când FCSB a jucat la Sibiu, în primul meci din anul acesta, 

Leo se plimba în jurul stadionului în momentele în care echipa se afla în vestiar și se pregătea pentru startul partidei. El își mai exersează gesturile de antrenor doar în timpul meciurilor, atunci când mai apare la marginea terenului și mai strigă la niște jucători cu care nu are de-a face în restul timpului.

Totul despre FCSB - Petrolul

Citește și: 

Echipă de titlu, staff de „B” » FCSB va fi condusă de pe bancă, în următoarele 4 meciuri de Liga 1, de doi antrenori cu CV ZERO

Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează