FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ei sunt moștenitorii imperiului Becali? Rădoi și Olăroiu, cuplu stelar pentru FCSB: „Ar fi visul meu!”

Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, într-o imagine de arhivă
Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, într-o imagine de arhivă

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 21:07 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 21:41

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, a mărturisit într-un interviu acordat recent că ar fi dispus să colaboreze cu Cosmin Olăroiu la o echipă, în cazul în care „Oli” se va gândi să devină patron după terminarea carierei de antrenor.

Rădoi și Olăroiu, legați de o puternică relație de prietenie, sunt acum și rude, după ce Olăroiu a devenit nașul de botez al fiicei mai mici a selecționerului. În viitor, cei doi ar putea prelua frâiele la FCSB, după ce Gigi Becali se va retrage de la conducerea roș-albaștrilor. 

„Eu nu am bani să achiziţionez o echipă de unul singur. Chiar şi aşa e greu, în doi. Vorbim de o echipă cu buget de 7-8-10 milioane. Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri

I-am zis (n.a - lui Olăroiu), că, «dacă vei lua o echipă şi te vei gândi la un antrenor şi nu ai, de unde sunt vin!» Ar fi visul meu ca el să fie patron. Pe lângă faptul că era «tăticul» meu, acum a devenit şi naşul fetiţei mele mici", a declarat Rădoi. 

Cosmin Olăroiu e în prezent antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning. A mai antrenat la FC Național, Steaua, Poli Timișoara, FCSB, Al-Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Al-Ahli, dar și la naționala Arabiei Saudite.

Mirel Rădoi, despre oferta refuzată de Gigi Becali pentru FCSB

Una dintre echipele unde Olăroiu și Rădoi ar putea investi e FCSB, un club păstorit din 2003 încoace de Gigi Becali. Actualul selecționer a povestit cum latifundiarul din Pipera a refuzat în urmă cu mai mulți ani o ofertă pentru vânzarea echipei. 

„A mai fost ceva din Rusia, erau ruşi care locuiau în Dubai. La momentul ăla, naşul nici nu a vrut să audă de 30 de milioane de euro. Eu am rămas surprins că măcar negociază. «Nici nu mă interesează finule, poate să fie şi 50, nu mă interesează», nu a vrut să audă”, a mai spus Mirel Rădoi, potrivit Antena Sport. 

VIDEO. Mirel Rădoi, despre conflictul între veterani și jucătorii de la U21:

Citește și alte știri despre FCSB: 

„FCSB e jucăria lui Gigi Becali. Dacă îl contrazici, rămâi fără serviciu!” » Opinie categorică despre situația lui Vintilă

Gigi Becali l-a convins să se întoarcă la FCSB: „OK, hai că vin să te ajut!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  14 Iulie 2020, 15:19

Cocalarul Radoi , om cu 4 clase facute la ff-eu , a fost pus antrenor la echipa nationala , se poate astepta cineva la vreo performanta ?

1171131839584420
Bobaru Ionel  •  14 Iulie 2020, 08:51

Esti nauc/a care bati campii in halul asta.Pai mostenire inseamna testament nu cumparare!!!Si daca Fcsb-ul de azi e un IMPERIU??? ma dau batut,eu sunt prost ca deshid si citesc asemenea hal de articol..

robotzel
robotzel  •  14 Iulie 2020, 07:04
Postat de remarque pe 13 Iulie 2020, 23:59

30 de ani pierduti. Inclusiv in fotbal. Vom mai rataci prin desert inca 10 ani pana vom primi pamatul fagaduit. Inclusiv in fotbal. Pana atunci nu vor mai exista sau nu vor mai conta Gigi, Mitica, Sandu si toti ceilalti aranjori si manipulatori ordinari. Si se vor naste sau vor renaste simbolurile si numele adevarate. Alta cale nu exista.

Și cine o sa facă asta? Gino și Burleanu? Esti copil mic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează