FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a convins să se întoarcă la FCSB: „OK, hai că vin să te ajut!”

8.000 de euro pe lună va încasa Thomas Neubert la FCSB +8   FOTO
8.000 de euro pe lună va încasa Thomas Neubert la FCSB

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 13:42 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 14:11

Preparatorul fizic Thomas Neubert (39 de ani) este gata să se întoarcă la FCSB! Germanul afirmă că și-a reziliat contractul cu Al-Wasl, iar în zilele următoare va semna cu roș-albaștrii.

„Am fost foarte surprins că am fost contactat de ei. Nu mă aşteptam, dar am fost foarte fericit, pentru că FCSB a rămas în inima mea. Am fost surprins, dar şi fericit. Pentru că i-am urmărit în ultimii ani şi am văzut toate problemele pe care le au. Le-am spus clar de la început că mai am un an de contract şi că trebuie să vorbesc întâi cu Laurenţiu, să văd care este părerea lui, să vorbesc la club.

Ştiu că Laurenţiu era în România şi a vorbit cu Becali. M-a întrebat: «Vrei să te duci la FCSB, să-i ajuţi?». Mi-a explicat care e situaţia. Eu i-am răspuns că nu vreau să-l supăr, iar dacă el este de acord, sunt dispus să vin să ajut. Aşa au decurs negocierile.

Îi sunt recunoscător lui MM, lui Gigi, pentru că s-au gândit la mine. Îi mulţumesc lui Reghe, Anei, pentru că mi-au zis: «Poţi să te duci acolo să ajuţi FCSB»”, a spus Neubert, pentru Antena Sport.

Neubert va ajunge în România în orele următoare, pentru a semna cu vicecampioana României: „Totul este clar. Am reziliat contractul. Nu ne-am certat, totul este bine. Am trăit experienţe minunate alături de Laurenţiu. Ne-am respectat foarte mult, nu suntem supăraţi. Am zis: ok, să încheiem aici şi să pot merge să-l ajut pe Gigi”.

Thomas Neubert, esențial în succesul FCSB

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor.

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită.

Voi rezolva totul în următoarele 24 de ore, vin să ajut FCSB. Contractul e semnat de club, totul este clar. Voi veni în zilele următoare în România. Mă voi întâlni cu oamenii de la club să discutăm detaliile contractului. Nu am semnat încă nimic, nu ştiu pe câţi ani va fi contractul.

- Thomas Neubert

+4 FOTO

VIDEO A folosit Neubert substanțe dopante? Expertul lui Olăroiu și Pițurcă dă verdictul

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a sucit în direct! A anunțat noul antrenor de la FCSB: „El va fi principal!”

Vali Moraru, veste horror pentru FCSB: „Primim tot mai multe semnale că nu va juca finala Cupei”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
waves
waves  •  13 Iulie 2020, 16:12
Postat de waves pe 13 Iulie 2020, 15:08

Din nou o sa înceapă mioarele sa soarbă cu paiul ***

*** ...pe pasareste macar pe asta sa o..lasati

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

waves
waves  •  13 Iulie 2020, 15:59
Postat de waves pe 13 Iulie 2020, 15:33

Sa soarba cu paiul *** Pardon!

Sa soarba cu paiul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorillo07
scorillo07  •  13 Iulie 2020, 15:53

Nu prea mai e de crezut că va repeta Neubert "minunile" trecute. În primul rând că va fi în centrul atenţiei generale, apoi, dacă voia să dovedească ce mare "vraci" este ar fi trebuit să-i facă zmeii deşertului pe jucătorii de la Al-Wasl. Aşa, au rămas nişte gloabe într-o formaţie de pluton.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează