FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Vali Moraru, veste horror pentru FCSB: „Primim tot mai multe semnale că nu va juca finala Cupei”

Vali Moraru +8   FOTO
Vali Moraru

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 00:29 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 08:07

FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după 4-0 la general cu Dinamo, dar ar putea fi scosă din competiție de Comisia de Disciplină.

  • Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc

După Craiova - FCSB 2-1, Vali Moraru, moderator la Digi Sport, una dintre televiziunile care deține drepturile TV pentru Liga 1 și Cupa României, a făcut un anunț îngrijorător pentru Gigi Becali și fanii FCSB. „Primim tot mai multe semnale că lucrurile sunt serioase și că FCSB ar putea fi întoarsă din finala Cupei Românei! Și Dinamo ar urma să joace”, a avertizat Moraru în emisiunea „Digi Sport Special”.

Dan Nistor: „Am și eu informații”

Și Dan Nistor, mijlocașul Craiovei, a comentat acest subiect și a spus că și el deține informații despre sancțiunea pe care o riscă FCSB. 

Din câte am înțeles, FCSB va primi o veste nu foarte bună! Am auzit că ar putea fi scoasă din finala Cupei. O să fie un dezastru! O să vedeți că se discută asta. Am și eu informațiile mele. Speța nu e decisă. Există un risc foarte mare pentru FCSB!”, a spus Nistor la Look Plus.

Cum vrea Dinamo să se califice

După 0-3 și 0-1, Dinamo speră să se califice. Portarul Andrei Vlad a primit cartonașe galbene în faza „optimilor”, cu U Cluj, și în faza „sferturilor”, cu Hermannstadt. Regulamentul Disciplinar al FRF, prin articolul 40.2, prevede însă că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală. Astfel, la momentul meciului tur cu Dinamo, Vlad avea un singur cartonaș. 

Dinamo insistă și e convinsă că va câștiga locul în finala Cupei la „masa verde”! Vineri, memoriu la FRF! Care e asul din mânecă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a pus tunurile pe „central”: „Băi, Bîrsane, știi ce ar trebui să-ți dăm după meciul ăsta?” + ce i-a strigat înainte să închidă telefonul

Ilie Dumitrescu a surprins în direct: „Steaua e în Liga a 4-a, e clar!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (57)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Iulie 2020, 20:35
Postat de Danezul Gramada pe 13 Iulie 2020, 12:36

*** în care țară ai văzut tu sa faci contestație după o luna și după meciul retur. Uite fraiere în regulament, observatorul partidei trebuia sa se sesizeze după meci nu după o luna. Voi milițienilor în B cu voi. Sa va învățați cu trezitul dimineața. Aveți de luat o revanșa cu csiksereda după umilinta cu o divizionara C. Voi vb de cooperative, voi care știți prea bine ce făceați cu Victoria, Bistrița, Ceahlăul, etc. În B cu petardele și putorile voastre italiene. Tu ***. tane să-ți pui ceasul la sunat sa prinzi *** la matineu. Huooo hoților. Cu o jumătate de ocazie vreți locul nostru. Niște neica nimeni ce sunteți. O sa vezi miercuri verdictul și o sa plângi fraiere.

Esti ... facut gramada?!Si tocmai voi aveti tupeul sa vorbiti de hotii?!In meciul tur tusierul-arma secreta a lui GG-a avut orbul gainilor la golul pustiului Dumitru,plecat din ofsaid!Iar in meciul retur... arbitrul de centru i-a dat galben lui Neicutescu pentru simulare-cu toate ca si comentatorii( fcsb-isti), initial au strigat:penalty!Pe urma-vazand decizia arbitrului- au dat-o la intors ca... nu a fost faultat atat de tare!Poate ca dupa ei,trebuia sa-i rupa piciorul, ca sa primeasca si Dinamo un penalty cu echipa lui Becali!Iar la al doilea penalty neacordat,comentatorii au justificat ca arbitrul nu a dat penalty,pentru ca...Sorescu nu a cerut!Nu crezi ca altfel s-ar fi jucat si poate alta ar fi fost soarta calificarii, daca s-ar fi arbitrat cinstit?Intrebarea este desigur retorica,pentru ca nu cred in obiectivitatea voastra-simpli chibiti-cand iata nici comentatorii-care sunt obligati prin fisa postului-nu au asa ceva!Cat despre comisia de disciplina,niciodata nu mi-am facut iluzii!Poa sa scrie in paispe regulamente!Becali demult o are in buzunar!

1226675807453847
Traian Schiopu  •  13 Iulie 2020, 17:30

Cetateanul Vali Moraru sufera cumplit pentru Dinamo (adica pentru retrogrdarea ce se profileaza la orizont). Din acest motiv scrie si spune prostii........

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Iulie 2020, 15:16

La cum se prezinta acum fecesebeul , intr-o finala cu Sepsi pleaca clar cu sansa a- 2- a.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează