FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Elias Charalambous, înainte de debutul la FCSB: „Dacă nu luam toate deciziile, nu mai eram aici” » Ce spune despre întâlnirea cu Gigi Becali

Articol de , , , - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 13:50 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 14:47

Cipriotul Elias Charalambous (42 de ani) a susținut azi o conferință de presă, înainte de primul meci pe banca celor de la FCSB.

  • Sepsi - FCSB se joacă luni, de la 20:30. Partida liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport.

Noul tehnician al vicecampioanei a fost întrebat despre relația cu Gigi Becali și despre implicarea acestuia la echipă.

Charalambous a declarat că a vorbit o singură dată cu Gigi Becali și că el urmează să fie cel care va lua toată hotărârile la echipă. 

„Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem” » Discurs incredibil al unui antrenor român în Arabia Saudită
ARABIA SAUDITĂ
„Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem” » Discurs incredibil al unui antrenor român în Arabia Saudită

Elias Charalambous, categoric: „Dacă nu luam toate deciziile, nu mai eram aici”

„Normal. Asta am discutat prima dată cu clubul. Am zis că de când preiau clubul trebuie să am responsabilitate și să iau deciziile. Dacă nu se putea, nu eram aici. Vreau să fie asta clar! Vreau să vorbesc doar despre fotbal. Sunt din Cipru, mentalitatea este aceeași. Sunt multe lucruri similare.

Am fost în trecut în România și știu multe lucruri. Cred că dăm prea multă atenție... Domnul Becali e o personalitate și spune ce simte. Dar sunt mulți președinți care fac lucruri, dar le fac în liniște și nu știm. 

Din ziua în care am venit aici, l-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Mi-a zis că e fericit că sunt la club, să-mi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul, pentru că așa va fi foarte fericit. Asta trebuie să-i dăm înapoi. Iubește echipa și va fi foarte fericit dacă vom câștiga.

În rest, nu m-a căutat, nu m-a sunat, nu a venit la antrenamente. Lasă antrenorul să-și facă treabă. Am întâlnit o persoană foarte bună. Sunt recunoscător că am făcut-o.

Nu avem de să vorbim despre asta. Sunt aici pentru a vorbi despre fotbal și asta e cel mai important pentru mine”, a spus Elias Charalambous.

+15 FOTO

Citește și: 

Omul pe care Mihai Stoica îl vede indispensabil la FCSB: „I-aș prelungi acum contractul”

Teoria lui Dănuț Lupu, după ce FCSB l-a numit pe Charalambous: „Nu mai veneau români! Sunt oameni care nu vor să fie slugi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
Iulian1993
Iulian1993  •  03 Aprilie 2023, 15:49

Antrenorul principal oricine ar veni este Pintilii asta a specificat Becali deci aceste nou antrenor e pentru licența pro atât restul e Cancan ????????

hofer
hofer  •  02 Aprilie 2023, 18:46

Baiatul asta vorbeste bine dar stie si el ca una zice el si altul face.

ILLdiamond
ILLdiamond  •  02 Aprilie 2023, 18:27

Maxim 4 etape are cipriotul si zboara. Becali a zis de nenumarate ori ca NIMENI nu o sa comande pe banii lui. Ura si la gara. Pa

Vezi toate comentariile (16)
Comentează