FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, elogiată de rivali: „Poate să viseze la Champions League!”

FCSB a câștigat ultimul meci, 4-1 cu FC Botoșani
FCSB a câștigat ultimul meci, 4-1 cu FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 18:02 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 19:14

FCSB trece printr-un momente excelent. A devenit lider în Liga 1, iar viitorul va aduce performanțe și mai mari pentru echipa lui Toni Petrea, crede Ioan Andone (60 de ani).

„Fălcosul” a antrenat două dintre cele mai mari rivale ale lui FCSB, Dinamo și CFR Cluj, însă are doar cuvinte de laudă la adresa echipei patronate de Gigi Becali.

Ioan Andone: „Pe FCSB o mai trădează apărarea”

„FCSB în ultimii ani a cumpărat aproape cei mai buni jucători din campionatul nostru, români, tineri, pe care i-a crescut încet. Nu a mai avut performanțe în Europa, dar anul trecut trebuiau să fie cu CFR la bătaie. Pe ei îi mai trădează apărarea, îi mai trădează jucătorii din apărare, organizarea jocului defensiv. Dar pentru atac noi am simțit pe propria piele. 

Noi, Voluntari, am câștigat cu FCSB, cu cea mai bună echipa pe care o aveau, dar ne-au chinuit rău de tot, au jucători. Becali a mai dat, a mai adus, a pus presiune pe ei. Dar dacă îi lași pe cei de la FCSB și mai aduci fundași centrali, ascultați ce va spun, FCSB se poate duce în Europa League în următorii ani sau să viseze la Champions League”, a declarat Andone la PRO X.

Echipa prezidată de Ioan Andone, FC Voluntari, este una dintre singurele 2 formații din Liga 1 care au învins-o pe FCSB în acest sezon. Ilfovenii au câștigat cu 2-1 pe teren propriu. FCSB a mai pierdut și la Iași, 2-5 cu Poli. 

Dinamo ia jucători liberi, nu plătește sume de transfer, au luat nume. Vorbim de Dinamo actual. Au luat nume care au trecut prin campionate puternice, dar nu sunt omogeni. Nu au valoarea jucătorilor români de la FCSB. Eu cred că diferența e mare și de strategie. Becali a tot cumpărat mereu 
- Ioan Andone, președinte FC Voluntari

FCSB - FC BOTOȘANI 4-1. Narcis Răducan: „Nu mă surprinde scorul, FCSB este o echipă în creștere”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Jucătorul din Liga 1 propus la FCSB: „E cel mai bun! Ar fi o lovitură”

Decizia lui Gigi Becali a schimbat totul! Secretul formei care a dus-o pe FCSB pe locul 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
pompescu
pompescu  •  09 Noiembrie 2020, 22:17
Postat de roja_azul76 pe 09 Noiembrie 2020, 20:50

Fii convins de asta! Slovan a fost mai slaba decat Topola! O catastrofa de echipa, cu jucatori rudimentari, care nu erau in stare sa faca o preluare. Dar ce sa-i faci cand ai 14 jucatori infectati?

Iar Apoel era mai slaba decat topola si liberec la un loc :))

aius
aius  •  09 Noiembrie 2020, 22:17

:)))

cyrus
cyrus  •  09 Noiembrie 2020, 22:01
Postat de endeavour pe 09 Noiembrie 2020, 20:36

fc5b este elogiata numai de arbitri!

Nu te-ai săturat să fii prost?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează