FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

Până și jucătorii de la FCSB recunosc erorile lui Marian Barbu: „Mingea a ieșit clar!”

Eroarea uriașă de arbitraj din FCSB - UTA / Captură Look Sport +18   FOTO
Eroarea uriașă de arbitraj din FCSB - UTA / Captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 11:59 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 12:50

FCSB - UTA 2-1. Până și fotbaliștii lui Toni Petrea recunosc erorile de arbitraj de care au beneficiat în confruntarea de duminică seara.

  • Golul de 1-0 a venit în urma unui penalty dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger. Totuși, reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști. 
  • Penalty-ul din care s-a înscris golul decisiv, de 2-1, a venit după ce mingea ieșise în afara terenului cu întreaga-i circumferință, lucru nesancționat de arbitri.

Imediat după meci, atacantul Claudiu Keșeru a recunoscut în fața jurnaliștilor că mingea din care a rezultat cel de-al doilea penalty al partidei ieșise în mod vizibil în afara terenului

Totuși, acesta susține că primul penalty a fost acordat în mod corect, deși specialiștii au concluzionat la unison că decizia lui Marian Barbu a fost eronată

Arădenii nu se opresc: „UTA, prea mică pentru o brigadă atât de mare!” + „Unii jucători au vrut să iasă de pe teren”
FCSB - UTA 2-1
Arădenii nu se opresc: „UTA, prea mică pentru o brigadă atât de mare!” + „Unii jucători au vrut să iasă de pe teren”

„Al doilea penalty nu l-am văzut, dar am înțeles că a ieșit mingea clar. La primul se aude de la distanță un contact. În momentul în care atacantul trece de fundaș și e contact, e penalty. 

Până și jucătorii de la FCSB recunosc erorile lui Marian Barbu: „Mingea a ieșit clar!”
Faza din care a rezultat cel de-al doilea penalty al partidei

A fost corect acordat, chiar dacă a încercat să compenseze după aceea, au fost 2-3 intervenții ale lor nesancționate”, a mărturisit Claudiu Keșeru la Telekom Sport, imediat după meci. 

Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

FCSB a deschis scorul în meciul cu UTA profitând de un penalty dictat acordat eronat de „centralul” Marian Barbu. Ulterior, a făcut 2-1 după o fază în care jocul trebuia oprit.

În minutul 21 al meciului găzduit de Arena Națională, Octavian Popescu a căzut spectaculos în careul advers după un duel cu Roger, mijlocașul dreapta al oaspeților. Aparent călcat și lovit cu brațul de către adversar, Popescu a căzut, iar Marian Barbu, poziționat excelent, nu a stat pe gânduri și a arătat spre punctul cu var.

Până și jucătorii de la FCSB recunosc erorile lui Marian Barbu: „Mingea a ieșit clar!”
Roger așază piciorul lângă cel al lui Octavian Popescu

Penalty controversat primit de FCSB cu UTA

Totuși, reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști, nici la nivelul picioarelor, nici mai sus. FCSB a profitat de decizia arbitrului. Florin Tănase a confiscat mingea și l-a executat pe Iacob de la punctul cu var.

Eroare pro-FCSB și la golul 2 

În minutul 80, Marian Barbu a dictat al doilea penalty al meciului în favoarea FCSB-ului, după un șut al lui Valentin Gheorghe blocat cu brațul de Medjimorec, unul dintre stoperii echipei oaspete. 

Numai că jocul ar fi trebuit oprit înainte de acel moment, întrucât mingea ieșise în afara terenului înainte ca Dumiter să paseze spre Valentin Gheorghe. Asistentul de pe acea parte, Mircea Orbuleț, nu a sesizat că mingea trecuse de linie cu întreaga-i circumferință, astfel că nu a ridicat fanionul. O eroare decisivă, pro-FCSB.

VIDEO Laszlo Balint: „Concluzia e una singură: suntem câștigătorii morali ai acestei partide!”

FOTO Cele mai tari imagini din partida FCSB - UTA 2-1

+14 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

„Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi + notele minuscule pentru prestațiile arbitrilor

„Faza asta îmi ridică multe semne de întrebare!” » Reacții în lanț după arbitrajul de la FCSB - UTA

EXCLUSIV „Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!” » Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Decembrie 2021, 15:51

FCSB-istilor, voi ii vedeti pe cei de la CFR Cluj ca vreun jucator recunoaste ca arbitrii ii ajuta meci de meci? De ce a recunoscut Keseru- chipurile fair play?! - ca arbitrii au gresit? Se pare ca faptul real ca acest Keseru nu rea mai are loc in echipa l-a facut sa dea, chipurile o declaratie anti echipa! In mod sigur Keseru va lipsi constant din echipa FCSB!

10156165140344465
Balasoiu Aleodor  •  06 Decembrie 2021, 14:57
Postat de chronic_6_0 pe 06 Decembrie 2021, 13:57

Ii multumim d-lui Barbu ca macar a dat 2 penaltiuri din cele 4. De inca 2 rosii nu mai zicem nimic, ne facem ca uitam. Victorie de necontestat oricat ati plange voi pe aici si in ghiveci la voi acasa

Prostane se vede din avion că mingea a trecut în întregime linia de fund nu fi prost trezește te

10156165140344465
Balasoiu Aleodor  •  06 Decembrie 2021, 14:54

A nu știu câtă oară când jucătorii acestei echipe simulează cu o nesimțire fara margini..acest Tănase este un impostor ...arbitrajul.....îmi e rușine să spun ceva ...nesimțire....sunt din Timișoara dar doresc că UTA sa continue sa joace fotbal ....succes ...rușine acelor *** de arbitri ori cumpărați ori care nu au valoare ...sa plătească pentru asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează