FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

„Faza asta îmi ridică multe semne de întrebare!” » Reacții în lanț după arbitrajul de la FCSB - UTA

Deciziile lui Marian Barbu au făcut praf meciul FCSB - UTA / Sursă foto: Facebook UTA Arad +18   FOTO
Deciziile lui Marian Barbu au făcut praf meciul FCSB - UTA / Sursă foto: Facebook UTA Arad

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 07:49 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 08:40

Arbitrajul scandalos din partida FCSB - UTA 2-1 a provocat reacții în lanț în fotbalul românesc.

Constantin Zotta, fost arbitru internațional , a analizat cele două faze controversate ale partidei de pe Arena Națională. Specialistul în arbitraj consideră că ambele goluri ale FCSB-ului au venit în urma unor erori ale arbitrilor și nu înțelege cum asistentul Orbuleț nu a văzut faza premergătoare celui de-al doilea penalty primit de roș-albaștri, în care mingea ieșise în afara terenului.

„Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi + notele minuscule pentru prestațiile arbitrilor
FCSB - UTA 2-1
„Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi + notele minuscule pentru prestațiile arbitrilor

Constantin Zotta: „Faza de la golul doi îmi ridică mari semne de întrebare”

„La primul penalty-ul acordat vedem cum Octavian Popescu încearcă sa îl dribleze pe Roger, după care Popescu intră în Roger căutând contactul. El intră direct în adversar. Este simulare, încercând să păcălească arbitrul. Trebuia cartonaş galben pentru jucătorul de la FCSB

La al doilea penalty, avem toate elementele clare la faza lui Dumiter. Mingea a depăşit suprafaţa de joc. Aici este o greşeală. Aici chiar nu avem ce mai comentăm. 

E vina asistentului. El e responsabil de linii. Acum, când e o situaţie grea de poartă cum de nu ridici? Faza asta îmi ridică mari semne de intrebare”, a declarat Constantin Zotta, conform telekomsport.ro

Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

FCSB a deschis scorul în meciul cu UTA profitând de un penalty dictat acordat eronat de „centralul” Marian Barbu. Ulterior, a făcut 2-1 după o fază în care jocul trebuia oprit.

În minutul 21 al meciului găzduit de Arena Națională, Octavian Popescu a căzut spectaculos în careul advers după un duel cu Roger, mijlocașul dreapta al oaspeților. Aparent călcat și lovit cu brațul de către adversar, Popescu a căzut, iar Marian Barbu, poziționat excelent, nu a stat pe gânduri și a arătat spre punctul cu var.

Totuși, reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști, nici la nivelul picioarelor, nici mai sus. FCSB a profitat de decizia arbitrului. Florin Tănase a confiscat mingea și l-a executat pe Iacob de la punctul cu var.

„Faza asta îmi ridică multe semne de întrebare!” » Reacții în lanț după arbitrajul de la FCSB - UTA

Cum să dai penalty la faza aia, ce arbitru FIFA ești tu? Ești aproape de fază, la 3 metri. Dacă de la distanța aia nu vede bine, înseamnă că are o problemă de vedere. Te faci de rușine, să dai un așa penalty ca arbitru FIFA. 

- Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, la GSP Live

Eroare pro-FCSB și la golul 2

În minutul 80, Marian Barbu a dictat al doilea penalty al meciului în favoarea FCSB-ului, după un șut al lui Valentin Gheorghe blocat cu brațul de Medjimorec, unul dintre stoperii echipei oaspete. 

Numai că jocul ar fi trebuit oprit înainte de acel moment, întrucât mingea ieșise în afara terenului înainte ca Dumiter să paseze spre Valentin Gheorghe

„Faza asta îmi ridică multe semne de întrebare!” » Reacții în lanț după arbitrajul de la FCSB - UTA

Asistentul de pe acea parte, Mircea Orbuleț, nu a sesizat că mingea trecuse de linie cu întreaga-i circumferință, astfel că nu a ridicat fanionul. O eroare decisivă, pro-FCSB.

VIDEO Laszlo Balint: „Concluzia e una singură: suntem câștigătorii morali ai acestei partide!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Chiar nu vă e rușine? Notele jenante primite de arbitrii care au ajutat-o pe FCSB cu UTA

Florin Tănase aplaudă decizia arbitrului: „Penalty clar, s-a auzit contactul la 20 de metri distanță!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
romulus65
romulus65  •  06 Decembrie 2021, 14:56

MM nu mai comenteaza nimic?

3030779217202285
Constantin Gheorghe  •  06 Decembrie 2021, 14:17

Ce sa vadă Orbuleț daca el este suporter FCSB

mosierul
mosierul  •  06 Decembrie 2021, 13:48
Postat de kyil pe 06 Decembrie 2021, 12:35

Gata ma incetati. Sunt 3 puncte aia e. Si fcsb a pierdut multe meciuri cu cfr din cauza arbitrilor. Uta sa castige cu cfr . Sau de acum intra in vacanta? Sa fim seriosi,prea tendentioase comentariile.

...cred ca poti mai mult amărâtule, poate cu CFR a fost exact invers, ipocritule...habar nu ai ce spui,ești total pe lângă subiect!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează