FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

Florin Tănase aplaudă decizia arbitrului: „Penalty clar, s-a auzit contactul la 20 de metri distanță!”

Florin Tănase, FCSB +18   FOTO
Florin Tănase, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 00:04 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 00:56

Florin Tănase (26 de ani), autorul unei „duble” în FCSB - UTA 2-1, spune că penalty-ul obținut de Octavian Popescu este „clar”: „S-a auzit contactul de la 20 de metri”. 

Victoria FCSB-ului cu UTA este învăluită de scandal. Vicecampioana a înscris cele două goluri prin Florin Tănase, de la punctul cu var, la capătul a două decizii eronate ale brigăzii de arbitri condusă de Marian Barbu. 

Primul penalty a fost dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger, în care reluările au arătat că nu a existat un contact clar între cei doi. Cu toate acestea, Tănase spune că a fost „clar” penalty și că presupusa lovitură aplicată lui Popescu s-ar fi auzit de la zeci de metri distanță. 

Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!
FCSB - UTA
Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

Florin Tănase, după FCSB - UTA: „Penalty clar, s-a auzit la 20 de metri”

„Primul penalty cred că este clar, s-a auzit contactul de la 20 de metri. Eram pe teren, s-a auzit! La al doilea am auzit că ieșise mingea, dar nu am văzut. Pe reluări poate să se vadă că nu-l atinge, nu știu, dar pe reluare nu e sunet”, a declarat Tănase la Look Sport. 

«Omul meciului» este echipa. Eu doar am înscris golurile. Sunt fericit pentru cele 3 puncte contra unui adversar foarte dificil, cu experiență. Rămânem la 8 puncte în spatele CFR-ului.

Da, mi-am schimbat stilul la penalty. Nu mă mai opresc, cum făceam înainte.

- Florin Tănase, FCSB

Declarația lui Tănase a stârnit amuzament în studioul DigiSport. „Claudiu Răducanu cred că a fost depășit în seara asta”, a comentat jurnalistul Decebal Rădulescu. 

Ce a declarat Andrei Dumiter, atacant FCSB:

M-am prezentat foarte bine fizic azi, am reușit să joc fără nici o problemă. Mă simt la 100% din punct de vedere fizic. E bine, mai ales că urmează această serie de meciuri foarte apropiate. Trebuie să le ducem la bun sfârșit cu puncte și fără probleme de sănătate. 

S-au cam adunat ocaziile la mine, sunt perioade și perioade. La antrenament intră mingea în poartă, nu fac nimic diferit. 

Meciul a fost extrem de agresiv, neplăcut. O luptă crâncenă la mijlocul terenului. Doar în ultimele 20 de minute s-a jucat pe contre. Cam așa au fost ultimele 3 meciuri ale noastre. Ei n-au avut aproape nicio ocazie până în minutul 70. 

Al doilea penalty nu l-am văzut, am înțeles că a ieșit mingea clar. La primul se aude de la distanță un contact. În momentul în care atacantul trece de fundaș și e contact, e penalty. A fost corect acordat, chiar dacă a încercat să compenseze după aceea, au fost 2-3 intervenții ale lor, nesancționate.

Claudiu Keșeru, atacant FCSB

Laszlo Balint, furibund: „Vreți să fiu calm? Nu am cum! Doar în Liga 3, unde stăteau spectatorii cu coasa la gard, am mai trăit așa ceva!”
FCSB - UTA 2-1
Laszlo Balint, furibund: „Vreți să fiu calm? Nu am cum! Doar în Liga 3, unde stăteau spectatorii cu coasa la gard, am mai trăit așa ceva!”
Dedicație specială a lui Florin Tănase: a transmis un mesaj imediat după gol!
FCSB - UTA
Dedicație specială a lui Florin Tănase: a transmis un mesaj imediat după gol!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
svt1
svt1  •  06 Decembrie 2021, 15:54

articolul asta vine ca si un argument in plus pentru cei care inca mai credeau ca acest personaj are urme de creier care sa fie relevante unui coeficient IQ...

teilandezu
teilandezu  •  06 Decembrie 2021, 12:13
Postat de risc_mix pe 06 Decembrie 2021, 10:30

Omu' asta o fi sanatos? Cum poti ba sa faci asemenea declaratii penibile? Din ce sunt facute ghetele ba prostule, din tabla? Auzi cica a auzit el contactul. Nu va e ba rusine sa veniti cu astfel de explicatii? Mai ales ca nu l-a lovit, cica l-a calcat

Nu , este A.F. peste limita acceptabila .

teilandezu
teilandezu  •  06 Decembrie 2021, 12:11

Modest tare *** si la 26 de ani . Jijica parca se da Sfintul Ilie , biciuind toate pacatele lumii . Numai pe ale sale , NU .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează