FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

Laszlo Balint, furibund: „Vreți să fiu calm? Nu am cum! Doar în Liga 3, unde stăteau spectatorii cu coasa la gard, am mai trăit așa ceva!”

Laszlo Balint +18   FOTO
Laszlo Balint

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 23:50 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 00:56

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, a răbufnit la finalul meciului cu FCSB, câștigat de roș-albaștrii grație a două erori mari de arbitraj comise de brigada lui Marian Barbu

Pe un ton ridicat, Laszlo Balint a arătat cu degetul maniera de arbitraj a „centralului” Marian Barbu. Antrenorul arădenilor spune că doar la nivelul Ligii 3 a mai trăit meciuri cu astfel de decizii. 

Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!
FCSB - UTA
Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

Laszlo Balint tună după FCSB - UTA: „Doar la Liga 3 am mai trăit așa ceva”

„Aș vrea să-mi felicit băieții, cred că o țară întreagă a văzut că UTA este câștigătoarea morală a acestui joc. Toată maniera domnului Barbu a fost văzută de o țară întreagă. Noi, la UTA, încercăm să fim atipici. Să nu ieșim pe la emisiuni, să nu urlăm, să nu ne certăm cu arbitrii. Vrem să respectăm pe toată lumea, pretindem și noi respect. Noi, când greșim, plătim! Când un arbitru greșește de maniera de care a greșit domnul Barbu, cum plătește? 

Cum vine și se uită în ochii noștri, cum poate veni să ne spună că a încercat să arbitreze cum a putut mai bine? Așa ceva nu se poate! Trebuia galben pentru simulare la primul penalty, iar la al doilea iese mingea 20 de centimetri în afara terenului. Așa ceva am trăit doar când eram în Liga 3, în Valea Jiului, și acolo arbitrau de frica spectatorilor, care stăteau cu coasa pe gard! 

Suntem în anul 2021 și toată lumea întreabă de ce fotbalul românesc se duce în jos. Eu fac tot ce știu mai bine pentru a le da încredere jucătorilor. Nu suntem cei mai buni, dar nu vreau să trecem prin asemenea momente, în care știm că am fost mai buni, am simțit asta. 

Responsabilii care conduc fotbalul românesc să se uite. Cine iese în fața dumneavoastră? Antrenorii de la echipele mici. De ce suntem noi cei care trebuie să le spunem jucătorilor că «am jucat bine, dar asta e»? De ce mă întreabă jucătorii străini dacă așa e în România?

Vreți să fiu calm? Nu am cum! Îmi pare rău și le cer iertare telespectatorilor, dar nu am cum să fiu calm. Poate nu suntem doriți în prima parte a clasamentului, dar muncim zi de zi, suntem o familie, așa cum suntem noi, o echipă mică. Încercăm să ne vedem de ale noastre. Îmi găsesc foarte greu cuvintele, după un asemenea meci nu mai știu ce să spun”, a spus Balint la Look Sport.

În primul rând, vreau să-mi felicit echipa, am demonstrat că putem juca de la egal cu egal cu FCSB. Din păcate, au fost unele greșeli impardonabile. Am văzut faza autului, mingea era afară jumătate de metru! Nu este nimic în neregulă să fii corect. Era în spatele meu, nu poți să dai aut? Se uita la mine așa, ca și cum îl certam. 

E imposibil așa ceva! Și nu e primul meci! Acum ne vom liniști cu toții, mergem la hotel, iar pe viitor sperăm să nu mai fie astfel de greșeli, care contează în clasament. Sunt foarte bulversat, nervos! Noi muncim, mergem la Arad și ne liniștim. Nu avem putere, din păcate.

Florin Iacob, portar UTA

Laszlo Balint: „Domnul Marian Barbu este Brad Pitt” 

„Vreau doar să-mi felicit băieții pentru efort, randament. Suntem duminică seara, la oră de prime-time. A văzut toată țara ce s-a întâmplat în seara asta. 

Știți care e cea mai mare problemă? Nici măcar nu ne bagă în seamă. Dacă merităm ceva, fii corect! Accept greșelile, dar în momentul când se vede o manieră de asemenea natură, este foarte greu să rămân calm. Ar trebui să răspundă diriguitorii fotbalului românesc! Cum să dezvoltăm fotbalul, așa, când etapă de etapă purtăm astfel de discuții? 

Domnul Marian Barbu este Brad Pitt, vrea să fie actorul principal. Și încă ceva: e al 4-lea meci în 18 etape în care ne arbitrează. Dacă asta este normal, atunci trăim într-o țară anormală”, a încheiat Balint. 

David Miculescu, declarații la finalul partidei FCSB - UTA 2-1

Porumboiu, reacție radicală cu privire la brigada de arbitri: „I-aș retrograda în liga secundă și i-aș scoate de pe lista FIFA!”

Citește mai multe știri despre FCSB - UTA: 

Dedicație specială a lui Florin Tănase: a transmis un mesaj imediat după gol!

Porumboiu critică arbitrajul pro-FCSB: „Cum să dai penalty, ce arbitru FIFA ești tu? Popescu zici că e un copac care a fost secerat!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Decembrie 2021, 11:40

Balint baci!La fcsb e mai rau ca in valea Jiului!Aia erau cu coasa,dar astia de la fcsb sunt cu...Deaconu!Daca arbitrul nu arbitreaza„cum trebuie”...nu mai pupa delegari!Si se stie, ca la o delegare primeste 1500 de euro!

318812238881711
Marco Marco Popa  •  06 Decembrie 2021, 11:16

nu ne mai mira nimic cand joaca echipa faci ce spune becali... si da, e valabil si pt arbitri, sau mai bine spus, asa cum vedem de 2-3 ani , mai ales pt arbitri. m ar fi mirat daca nu ar fi bagat arbitrul barbu mingea in poarta, daca la finalul meciului nu reuseau oile sa o bage, asta m ar fi mirat. in ultimii 2-3 ani, aceasta asa zis echipa de fotbal a furat cat toate celelalte la un loc si totusi, are tara masa de cocalari care sa o sustina. asa echipa , antrenata cu manele in vestiar, asa suporteri.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  06 Decembrie 2021, 10:24

bai asta furibundule, sa fii furibund ca nu ai luat rosu la hent si la talpele repetate ale "romanilor" tai! nu mai fu furibund la un aut insesizabil

Vezi toate comentariile (54)
Comentează