FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan confirmă GSP: Harlem Gnohere ajunge în Egipt! » Detalii de ultim moment: „80% lucrurile sunt rezolvate”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 09:18

FCSB // Anamaria Prodan (47 de ani) a confirmat în această dimineață, la GSP Live, informația publicată de Gazetă, că transferul lui Harlem Gnohere în Egipt a intrat în linie dreaptă. „Bizonul” ar urma să ajungă la Al Ahly Cairo SC, locul 1 în campionat.

Video cu declarațiile Anamariei

„Suntem în discuții cu o echipă arabă. 80% e definitivat. Problema e legată puțin de vârstă, dar el are valoare, vedem ce se întâmplă astăzi.

Părerea mea e că va face treabă acolo. Uneori, salariile din Egipt sunt mai mari decât în Emirate. Sunt niște discuții legate de salariu în acest moment. În rest, totul este ok”, a dezvăluit Anamaria Prodan, la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

800.000 de euroar urma să primească FCSB în schimbul lui Gnohere

Gnohere este la FCSB din ianuarie 2017, când a venit de la Dinamo pentru 250.000 de euro. În acest sezon, „Bizonul” are 6 goluri în 13 meciuri în Liga 1. 

„Gnohere nu merge în cantonament pentru că va pleca 100%. Am două oferte pentru el. Să vedem care se concretizează. Vreau 2 milioane de euro. Am o ofertă din zona arabă. Un club îmi oferă 1,8 milioane de euro. Eu am cerut 2 milioane. Să vedem dacă acceptă”
Gigi Becali despre Harlem Gnohere, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

2.000.000 de euroe cota de piață a lui Gnohere, conform transfermarkt.com

Vezi și: 

FCSB // Basarab Panduru condamnă decizia lui Gigi Becali în privința lui Gnohere: „Nu văd cum ar putea începe fără el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mariuss72
mariuss72  •  13 Ianuarie 2020, 13:04

gnohere si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3157398414285898
Takacs Istvan  •  13 Ianuarie 2020, 11:20

Doamna Anamaria Prodan va cam plateste salariile pe aici pe la GSP !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close