FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB // EXCLUSIV Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan! Toate detaliile contractului + Edi Iordănescu a fost decisiv

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 21:50

Plecat de la FCSB, atacantul Ioan Hora (31 de ani) a semnat în această seară cu Gaz Metan Mediaș, așa cum GSP.RO a anunțat sâmbătă. 

După ce a plecat de la FCSB, Hora și-a găsit rapidt echipă. Din informațiile Gazetei Sporturilor, vârful a semnat un contract pe 6 luni, cu o opțiune de prelungire pe încă un sezon. Acesta va încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună, cât avea și la FCSB, și a primit un bonus la semnătură de 25.000 de euro. Mai mult, va primi și 1.000 de euro pentru fiecare gol. 

FCSB // EXCLUSIV Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan! Toate detaliile contractului + Edi Iordănescu a fost decisiv

În decizia lui Hora a contat mult faptul că Edi Iordănescu antrenează formația din Mediaș, care se află pe locul 5. Cei doi au lucrat la Pandurii, când atacantul a ieșit golgeter, în sezonul 2015-2016. 

Hora a jucat un an la FCSB, iar în acest sezon a bifat 2 goluri în 15 meciuri. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la UTA Arad, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Pandurii, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor.

550.000 de euroeste cota lui Ioan Hora, potrivit transfermarkt

Citește și: 

EXCLUSIV Gigi Becali surprinde: „Ieri am refuzat o ofertă din Premier League pentru Dennis Man” + Motivul deciziei și care e filosofia patronului FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
gazistu
gazistu  •  06 Ianuarie 2020, 22:16

salar 10.000 E/lunar + 25.000 E ca a semnat pt 6 luni + 1000 E la fiecare gol marcat....pai saracu Bus ce sa mai zica, ca ne-a adus la poarta si acum Hora doar un pas trebuie sa mai faca si suntem in Playoff...aceste "prime"date lui Hora, asa pt 6 luni...sa nu cumva sa strice atmosfera in vestiar....pai Fofana/Larie sau C-tin ce sa zica, care au carat pianul pe scari,pana la etajul 10, si acum ajunsi in fata usii, hop vine si Hora si-l trece pragul......nu stiu ce sa zic, nam nimic cu el, bn ca a venit, dar ma astept la o revolutie in vestiarul nostru!!! Nu cred ca lui Boubacar sau C-tin ii convine sa vada cum Hora , care o semnat pt numa 6 luni, si ia 10.000E si ei care AU CONTRACTE de ani de zile, sa ia 6-7000, fara bani la semnatura si fara bonusuri de performanta?

ovidiu2019
ovidiu2019  •  06 Ianuarie 2020, 08:55
Postat de lake1001 pe 06 Ianuarie 2020, 01:14

Este dat la schimb....6 puncte în play off nu e de neglijat...Aşa se fac prieteniile... E mîncat CFR anul acesta, greu să ia campionatul....Toate planetele s-au aliniat eventual subordonat lui Becali.

Bata-Te Dumnezeu Moflea de ce în sezoanele trecute nu s-au aliniat planetele pentru Becali?

fecesebeast_postdecembrist
fecesebeast_postdecembrist  •  06 Ianuarie 2020, 06:48

Face āsta fata la Mediaś ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează