FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV MM Stoica se roagă de Gigi Becali și de Digi să-l ia înapoi » Fostul oficial, reacție ironică pe Facebook

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 09:13

Mihai Stoica insistă să se întoarcă la FCSB, la o lună și un pic de când a renunțat la post. Fostul manager și-a dat seama că are nevoie de banii lui Becali și că nici nu are la dispoziție multe soluții pentru continuarea carierei.

UPDATE 11:30 / Mihai Stoica a reacționat ironic pe contul personal de Facebook când a citit materialul din Gazetă: „GSP și noul concept lansat în materie de invenții : ALL EXCLUSIVE. 

UPDATE : mă mai rog de Edi să merg la Mediaș, de Dică să mă duc la Pitești, de Marica la Farul (s-a terminat sezonul pe litoral dar orișicât), de Telekom, măcar o lună până se desființează și de Pro X. De Pro X mă rog doar joia”. 

ȘTIREA INIȚALĂ

Renunțarea la postul de manager al FCSB a arătat ca un act de curaj al lui Mihai Stoica, doar că el s-a răzgândit rapid și acum încearcă să-l convingă pe Becali să revină! Ei doi discută des în continuare și MM i-a cerut reluarea colaborării. Răspunsul patronului l-a îndepărtat pe Stoica de îndeplinirea dorinței: „Poți să te întorci chiar acum, dar la Academie, la juniori!”. 

Ca să nu mai spere, a rupt contractul 

MM spera să-și reia activitatea ca manager sportiv responsabil de prima echipă, nu să fie retrogradat la copii. El mai crede că poate să-și recâștige postul, de aceea se comportă în continuare ca un oficial fecesebist, în preajma partidei de la Craiova a fost comunicatorul cel mai agresiv din tot clubul. 

A râs de Pițurcă și de rezultatele lui submediocre în competițiile europene, i-a atenționat pe suporterii craioveni că echipa lor reală e în „C” și-i aparține lui Mititelu, nu e cea din prima ligă. Un discurs cum nu au avut nici Becali, nici Narcis Răducan, nici Bogdan Vintilă. 

MM crede că așa îi poate demonstra patronului că ar fi nevoie în continuare de o voce puternică cum e a lui, de un apărător al intereselor clubului în media. Becali nu cedează deocamdată. 
 

Dimpotrivă, în momentul în care circula o știre despre întoarcerea iminentă a lui Stoica, Gigi a urgentat rezilierea contractului cu MM! La plecarea managerului, acordul scris încă mai era activ și patronul s-a grăbit să-l rupă ca să clarifice despărțirea.  

Are nevoie de bani 

Mihai Stoica e motivat și de pasiunea lui pentru fotbal, care-l face să vrea să revină în sport, și de necesitatea de a avea un salariu. El nu are în spate o carieră ca fotbalist sau ca antrenor, deci nu a beneficiat de niște câștiguri uriașe. Apropiați ai săi spun că l-a mai „sărăcit” și Dosarul Transferurilor, care i-a cauzat cheltuieli mari și l-a obligat să petreacă 713 zile în pușcărie.  

Experiența și realizările din trecut nu-l ajută pe MM să capete un post într-un alt club important. Ca șef al FCSB, el a deschis conflicte violente cu CFR, cu Dinamo, cu Craiova. I-ar fi imposibil să lucreze în acele locuri. Tot Gigi l-ar salva dacă l-ar reprimi. 

Încearcă și la Digi 

MM a pierdut colaborarea cu DigiSport în momentul în care a fost condamnat, RCS-RDS n-a acceptat să reia relația cu el după ce Stoica a fost eliberat. El a mai participat la emisiuni ale postului doar ca invitat simplu, ocazional, fără contract. Acum are față de RCS-RDS aceeași atitudine ca și față de Becali, le propune foștilor angajatori să-l reprimească. 

L-a criticat încontinuu 

Mihai Stoica a explicat că avea niște probleme personale în momentul în care a părăsit postul de la FCSB. Becali nu a arătat că ar regreta despărțirea, dimpotrivă, a continuat să-l critice și după ce plecase: 

„N-avem fundași centrali, asta e cea mai mare problemă a noastră. Nu avem fundași fiindcă m-am luat după MM, el m-a sfătuit să-i refuz pe Burcă și pe Cestor, care joacă bine acum la CFR! Asta e, mi-a fost învățătură de minte, să nu mă mai iau după angajați vreodată!”. 

„Eu aș fi avut trei puncte în plus”

Managerul a renunțat la funcție și din motivele personale pe care le-a invocat, și fiindcă Becali nu mai ținea cont aproape deloc de opiniile lui. „Nu mai avea putere ca în trecut, d-aia a plecat", a explicat Alex Chipciu, unul dintre fotbaliștii favoriți ai lui Stoica. 

MM e convins că și așa, cu puterea diluată, ar fi fost util dacă ar fi rămas: „Meciul cu FC Voluntari a fost o înfrângere programată, nu e posibil așa ceva! Bine, menajezi jucătorii importanți pentru Europa League, dar nu se poate să alcătuiești o asemenea formulă, cu Perianu al doilea atacant! Eu l-am adus la prima echipă pe Perianu, dar ca fundaș central, ei l-au folosit în ofensivă. Acolo au fost trei puncte făcute cadou!”.

Vezi și:

FCSB // VIDEO Dezvăluiri în exclusivitate! Accidentările ȘOCANTE pe care le-a făcut Momcilovici încercând să-și protejeze coloana!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
gazistu
gazistu  •  18 Septembrie 2019, 00:45

asa MM are fata de om prost, dar nu e...daca nu l-am stii, oricine ar incerca sa faca misto de el...

iobag
iobag  •  17 Septembrie 2019, 21:52
Postat de adriann_ pe 17 Septembrie 2019, 21:14

Da ma prostea, din gura pe net tu ai si mai multa scoala, esti si mai bogat si mai frumos si mai inalt etc etc :))) Dar in viata reala esti mai putin decat nimic, un atarnache al unui cioban puscarias. Stai jos, nota 1.

*** Te dadeai istoric pe aici si dupa ce te-am umilit ai facut ciocul mic si zici de altii ca se dau? Daca visezi ca o sa mi dai tu note mie vreodata, da-ti 2 palme sa te trezesti :))). Nu caut ca tine sa par mai mult decat sunt, sunt ca si tine un om cu calitati si defecte, amandoi avem realizari si esecuri, pasiuni si dezamagiri, doar ca tu esti prost :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  17 Septembrie 2019, 21:14
Postat de iobag pe 17 Septembrie 2019, 20:40

E ok, nici nu ma provoci sa ridic nivelul daca ma intelegi, nu trebuie sa treaca cineva de gradinita ca sa isi dea seama ca esti prost. :))) Ai mai multe in comun cu becali decat crezi, si el pare prost, se crede specialist in multe si cand deschide gura rad toti si elimina orice dubiu ca e chiar prost. Nota 2, stai jos. Si vezi ca am mai multa scoala decat tot arborele tau genealogic la un loc

Da ma prostea, din gura pe net tu ai si mai multa scoala, esti si mai bogat si mai frumos si mai inalt etc etc :))) Dar in viata reala esti mai putin decat nimic, un atarnache al unui cioban puscarias. Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează