FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Prima reacție a lui Toni Conceicao după negocierile cu Gigi Becali: „E o relație imposibilă acum”

Toni Conceicao
Toni Conceicao

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2019 10:23

FCSB // Toni Conceicao (57 de ani) și Gigi Becali nu s-au înțeles. Portughezul a oferit pentru cititorii Gazetei prima reacție după discuțiile cu patronul celor de la FCSB.

Antrenorul s-a întors în România. În câteva ore a făcut un tur de forță între București și Cluj Napoca. A negociat cu Gigi Becali în Capitală, părțile nu au ajuns la un acord, după care marți noaptea lusitanul a ajuns în Ardeal și va fi unul dintre spectatorii partidei celor de la CFR cu Celtic.

Conceicao: „Relație imposibilă acum”

Toni a explicat în premieră de ce nu s-a înțeles cu patronul FCSB și a estimat că sunt zero la sută șanse să mai semneze cu această echipă. A vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO.

„Nu cred că pot fi antrenorul lui FCSB, cu tot respectul. Am avut o întâlnire ieri cu patronul Gigi Becali, dar avem drumuri diferite, gândim diferit. Eu am drumul meu, dânsul pe al lui. Nu e supărare, nu a strigat nimeni la nimeni, ceea ce am vorbit rămâne privat, însă e o relație imposibilă acum.

Domnul Becali a fost foarte simpatic, este un om educat, am dialogat despre situația de la Steaua, doar că eu merg în stânga, dânsul în dreapta. A fost o întâlnire frumoasă, cu un om educat și interesant. Șanse? Zero!”, a declarat Conceicao pentru GSP.ro. 

Toni Conceicao: „Bate CFR cu 1-0, asta vreau”

Conceicao savurează o cafea în Cluj Napoca, dar evită publicitatea. Prietenii spun despre el: „Este un om înstărit, pe românește are bani, nu stă în contractele ce i se oferă, de aceea nu e disperat să ia orice. Ține la principiile lui despre fotbal”.

Toni a mărturisit că va fi suporterul CFR-ului diseară cu Celtic: „Clujul l-am regăsit frumos, este frumos tot timpul. Toată lumea știe că va fi un meci dificil, dar în fotbal orice e posibil. Nu se cade să dau eu sfaturi antrenorului sau să spun cum ar trebui să joace ca să învingă. CFR trăiește un moment bun, are nevoie de un joc agresiv, organizat și eu cred, vreau, sper că va câștiga cu 1-0”.

Vezi și: 

Ce haos e la FCSB! Gigi Becali l-a sunat pe Marian Lupu să-l convingă să revină după ce îl umilise

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
pierrecardin
pierrecardin  •  07 August 2019, 14:56
Postat de bizantinul pe 07 August 2019, 13:31

Ma distreaza ca toti va dati cu parerea tinand cont de aparitiile sau interventiile lui Gigi la TV. Niciunul nu ati stat insa fata in fata cu el la o discutie despre afaceri sau angajare, sau despre FCSB. Incercati, veti ramane surprinsi.

De ce ai vorbi cu un puscarias?

educatorgsp
educatorgsp  •  07 August 2019, 14:54

Pista, mi-au suspendat si ultimul account, mi-am creat altul. Este adevarat ce spui! La mondialul din ’74 era fundas stanga, singurul care a avut “sange in instalatie” sa bata penalty-ul contra Olandei. Acelasi Breitner era scandalizat de fluieraturile fanilor algerieni, dupa rusinosul meci RFG- Austria 1-0 din ’82. Am cunoscut uin Italia un student albanez la medicina (intre timo a terminat cu success facultatea) care era FASCINAT de ochii albastri a lui Breitner, evident fara nicio tentative sexuala. Kim Carnes are o melodie despre ochii lui Bette Davis, nimeni nu s-a gandit sa compuna ceva despre ochii lui Breitner. “Din bube, mucegaiuri si noroi…”, pana si pe un site de impachetat putem discuta NUMAI de fotbal, SE POATE!

spartakus.
spartakus.  •  07 August 2019, 14:46
Postat de alexxxander pe 07 August 2019, 12:58

Pentru ca degeaba ii pui trabantului sigla mercedesului, tot trabant ramane...

Ma bucur ca s-au cernut suporterii adevărați Stelisti de oieri. Pt voi conteaza doar mândria ca aia sunt in liga 4 si aia alu gigi in liga 1, nu conteaza ca ala isi bate joc de voi in ultimu hal posibil. Glasgow, Napoli sunt câteva echipe care au pornit de jos cu suporterii in spate din ligile inferioare, asta înseamnă mentalitate de suporter , oricum in cativa ani oieru o sa dispară si o data cu el si mizeria lui de club, in momentul ala o sa existe doar una singura.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează