FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

FCSB explică ce se întâmplă cu Adrian Stoian și Florentin Matei: „Nu s-au integrat la FCSB”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 13:55

Mihai Teja a surprins neconvocându-i pentru meciul cu CSU Craiova, scor 3-2, pe Adrian Stoian și Florentin Matei. După meci, Gigi Becali a anunțat că cei doi vor pleca în vară (detalii aici), iar Helmuth Duckadam spune că patronul echipei are dreptate în decizia luată.

„Probabil și dânsul a fost dezamăgit de cei doi jucători. Dânsul e patron, dânsul dă banii, dânsul hotărăște. Au fost aduși cu mari speranțe pentru a ajuta echipa. Din păcate, nu s-au integrat așa de bine”, a declarat Duckadam la Pro X.

Duckadam a vorbit și despre impresarii veniți să urmărească mai mulți jucători la meciul FCSB - CSU Craiova 3-2: „Cred că impresarii au avut ce vedea aseară. N-a ieșit cineva în mod special în evidență, dar au jucat bine Man, Hora, Gnohere. Și de la Craiova au fost câțiva. Îmi place Pigliacelli de la Craiova, are un joc bun de picior”.

Citește și:

 FCSB - CS U Craiova, 3-2 // Becali, mulțumit de echipa sa: „Am demonstrat că suntem mari” + anunță două plecări: „Matei și Stoian, la vară - salut!”

Playtech: Orașul din România unde salariile sunt peste Budapesta și Ungaria. Câți bani câștigă, românii vor fi uimiți


Comentarii (2)
spartakus.
spartakus.  •  01 Aprilie 2019, 14:38

Stoian nu este mijlocas central, se vedea de la o posta ca nu este un post care ii convine si nu este de acolo. El este mijlocas de banda stanga, acolo unde a jucat in permanenta preferatul lui Florinel Flociman.

1113926561959851
Ionut Ernuteanu  •  01 Aprilie 2019, 14:21

...acum ca ne putem da cu 'parerea', au avut șansa să demonstreze ce pot?! atata timp cat nu au fost folosiți pe posturile 'lor',mare greseala in privinta celor doi, nimic nou...mai avem 'antecedente'sa va bateti joc de fotbaliști, cum naiba in ucraina si italia erau adaptați pe cand aici ...nu se integrează!? Sa nu mai căutați vina doar la jucători...nu cumva pleaca de sus...de la A1, pardon...cel care 'da banu'?!...ps. la multi ani pt azi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează