FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Peluza Nord, ultimatum pentru jucătorii de la FCSB: „Asta să facă domnul Tănase și cei care se simt cu musca pe căciulă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 14:35 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 16:33

După protestul de la meciul cu FC Voluntari, fanii celor de la FCSB le dau un ultimatum jucătorilor.

Între jucătorii și fanii de la FCSB continuă să existe o ruptură. Aproximativ 1.000 de fani au fost prezenți în peluză la disputa de pe Arena Națională. În semn de protest față de modul în care Gigi Becali conduce echipa și față de rezultatele slabe din perioada recentă, ultrașii FCSB au refuzat să își încurajeze favoriții. 

Fanii conduși de Gheorghe Mustață au afișat un mesaj înaintea fluierului de start: „Nu ne meritați!”. Apoi a fost liniște totală. Suporterii nu au ridicat nici stagurile de gard, lucru de preț în lumea ultras.

Peluza Nord, ultimatum pentru jucătorii de la FCSB

Acum fanii din Peluza Nord au emis un comunicat prin care critică atitudinea jucătorilor față de ei și cer să fotbaliștii lui Petrea să le prezinte scuze în mod public.

Pentru a nu comenta la nervi am lăsat să treacă câteva zile înainte de a trage primele concluzii după un nou campionat semiratat. 

Vom începe cu un apel către jucători, către băieții pentru care suntem prezenți meci de meci, acasă, deplasare, restricții, pandemie, etc.

NU DEVENIȚI copia fidelă a patronului! Protestul nostru de la ultimul meci a venit ca urmare a comportamentului vostru față de noi, cei care vă susținem necondiționat!

Înțelegem cât de bulversați sunteți de prețioasele idei venite din lojă, de umilirea cu schimbările, de criticile venite de la persoane nule în materie, dar asta nu vă împiedică să vă antrenați, să jucați cu ambiție și mai ales, CEL MAI IMPORTANT, să-i respectați pe cei care sunt alături de voi în fiecare moment!

Îi solicităm ferm domnului Tănase și jucătorilor care se simt cu musca pe căciulă să-și ceară scuze public față de Peluza Nord și să respecte suporterii care sunt alături de echipă, chiar dacă apar și momente când sunt taxați pentru nereușitele lor!

Despre marele investitor, patron, stăpân, va urma 
– comunicat Peluza Nord

VIDEO Dumitru Dragomir: „FCSB nu prinde nici locul 2!”

Citește și: 

Cum arată situația din play-off înainte de start: FCSB și Hagi cu prezența, CFR și Petrescu cu trofeele

Edjouma l-a ȘOCAT pe Neubert! Ce s-a întâmplat la antrenamentele FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
invinctus
invinctus  •  10 Martie 2022, 09:00

Sa suparat mustata si cu cei 23 de suporteri care sunt in tribuna ha ha ha hai ca ti da Tanase 300 de euro de bautura si ti revii imediat ca eu cred ca de aia esti suparat puscariasule ca nu te au mai premiat baietii asa se aude prin targ .....

andreif
andreif  •  09 Martie 2022, 17:33

Mustata,ai dreptate ,nu te meritam!Te rog sa nu ne mai obosesti cu prezenta!Nu am uitat cand presa a spus ca le dadeai informatii cand a plecat Iordanescu....Chiar asa,de ce nu ai plecat cu el?Sa nu ne spui cumva ca de dragul echipei ca doar ai declarat ca o sa unesti echipa cu cea a CSA...Du te ma la CSA!!!Aia te merita!

luciann
luciann  •  09 Martie 2022, 16:50
Postat de gigi.gheorghe pe 09 Martie 2022, 16:43

Nu-i inteleg pe oamenii astia de ce se agita atat pentru o clona.

...Lali/Szezàricà/Nebraska...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează