FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-2

FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj?! Vești îngrijorătoare oferite de Pintilii: „El e mai grav. Așteptăm răspunsuri de la medici”

Compagno s-a resimțit după ciocnirea cu Olaru / foto: Cristi Preda (GSP) +27   FOTO
Compagno s-a resimțit după ciocnirea cu Olaru / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 23:06 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 23:39

Mihai Pintilii, antrenorul de facto al celor de la FCSB, și-a felicitat jucătorii pentru victoria reușită în fața Chindiei, 2-0, apoi și-a îndreptat atenția spre restanța de joi cu CFR Cluj, meci pe care roș-albaștrii l-ar putea aborda fără trei dintre titularii obișnuiți, Olaru, Compagno și Târnovanu, toți accidentați.

  • Restanța FCSB - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Din primele informații oferite de Pintilii, Compagno și Darius Olaru se resimt în continuare din cauza ciocnirii îngrozitoare din startul partidei. Italianul ar fi cel mai afectat, ambii fiind incerți pentru derby-ul cu CFR Cluj. Și situația lui Ștefan Târnovanu e incertă, goalkeeper-ul absentând în fața Chindiei din cauza unei entorse. Și căpitanul Florinel Coman, ajuns între timp rezervă, are probleme medicale.

Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia
CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB
Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia

Mihai Pintilii: „Compagno e puțin mai grav. Băieții au jucat pentru el și Olaru”

Așteptăm răspunsuri de la spital în privința celor doi. Sperăm să fie OK. Andrea Compagno e puțin mai grav, din ce am înțeles. Le dedicăm victoria. Băieții, la pauză, au zis să jucăm meciul pentru cei doi. Merită felicitări. Să ne bucurăm de acest meci și vom vedea de luni ce vești vom primi de la doctori. 

Băieții au demonstrat că au valoare pe un teren impracticabil, foarte greu. Au dat dovadă de caracter și le mulțumesc pe această cale. Merită felicitați pentru ce au demonstrat în această seară. Am jucat simplu, nu trebuia să riscăm, fără să ne complicăm. Să lăsăm trecutul! Vorbim doar de ce a fost în acest meci, sper ca linia defensivă s-o țină tot așa”, a spus Pintilii, la Digi Sport. 

Cum ar putea arăta FCSB cu CFR Cluj: A. Vlad - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Oaidă, Șut, Edjouma - Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Mihai PintiliI: „Abordăm meciul cu CFR Cluj la victorie”

Când joci cu CFR Cluj, te gândești doar la victorie. Așa vom aborda următoarele două meciuri, doar la victorie. Simt că jucătorii pot să facă asta! Nu avem de demonstrat ceva CFR-ului, vrem să jucăm să luăm cele trei puncte și atât. 

Din ce știu, nu cred că mă voi baza pe Ștefan Târnovanu, vom vedea de la zi la zi cum evoluează (situația lui medicală). Andrei Vlad e un portar bun, i-a venit șansa și a trebuie să apere. De asta e la Steaua, să apere. Să dea Dumnezeu să apere amândoi la fel de bine și bag doi în poartă (n.r. - glumește)”, a mai afirmat Pintilii. 

FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj?! Vești îngrijorătoare oferite de Pintilii: „El e mai grav. Așteptăm răspunsuri de la medici”
Mihai Pintilii, în Chindia - FCSB / Foto: Cristi Preda

Nu ofer indicații, doar mă ridic la schimbări, sunt delegat, atâta tot.

- Mihai Pintilii, despre scenele din timpul meciului cu Chindia

VIDEO În sfârșit, Omrani! Francezul a marcat primul gol pentru FCSB

FCSB i-a pierdut pe Compagno și Olaru în minutul 3!

Roș-albaștrii au avut un ghinion teribil în debutul meciului. În minutul 3, Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit brutal la mijlocul terenului. Cei doi nu s-au sincronizat, au urmărit simultan o minge și s-au lovit puternic cap în cap, fiind înlocuiți cu Miculescu, respectiv Oaidă, în ciuda faptului că au primit îngrijiri medicale timp de 4 minute. Cel mai comoționat era Olaru, care a avut nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa. Ambii au fost urcați în ambulanță, apoi transportați la spital.

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din Chindia - FCSB 0-2

Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+23 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO+VIDEO Chindia Târgoviște - FCSB 0-2. Ploaie și belșug » Roș-albaștrii câștigă în „mocirla” de la Ploiești și urcă pe podium! Cronica

VIDEO CU GOLUL În sfârșit, Omrani! Francezul a marcat primul gol pentru FCSB + prima reușită după UN AN de așteptare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
steauadinliga1
steauadinliga1  •  13 Decembrie 2022, 18:25
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 12 Decembrie 2022, 07:49

Steaua București în Liga a 2-a ești! În Liga 1 este impostoarea Fotbal Club Faci Ce Spune Becali (FCSB), porcăria fără identitate, fără stadion și fără antrenor. Ăștia numai campioni nu sunt, nici măcar ai României. De Europa nu mai vorbim — au fost acolo, după 5 ani de absență, au luat două "manita" și încă vreo 8 goluri pe lângă, au încheiat pe ultimul loc, totodată fiind și cea mai slabă echipă din cupele europene. Ăștia sunt fecesebistii! Campioni ai lumii? De apoi, poate... Ți-am mai spus, dar nu pricepi. Nu pricepi pt că ești *** al site-ului, ofticos și laș, apari doar în zilele de *** ale FC FeCeSeBelelei, aberând aceleași chestii, plus deja automata expresie cu US 27 (pe care o zici de când trăia tataie...). Noi râdem de tine. Știi asta, nu?

***? am facut 2 egaluri cu anderlecht in grupe,cum naiba sa fim cea mai slaba? imi place ca ti-am demonstrat ca te-ai umiultit singur. au fost echipe care au facut zero sau un punct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  12 Decembrie 2022, 19:01
Postat de vasileroaita pe 12 Decembrie 2022, 10:26

***

Un inteligent observă tot timpul, dar un prost face tot timpul observații !

Hcm27
Hcm27  •  12 Decembrie 2022, 16:02

Băiețel,ăla cu manita,dar ești plecat rău de tot pe câmpii.Dar rău,iremediabil și irevocabil

Vezi toate comentariile (25)
Comentează